2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5331 بازدید | 402 پست
چقدر بعضی ها کم خرد و کم هوش هستن یعنی آدم باید خودش رو بکشه و ده صفحه توضیح بده با زبان ملایم بلکه ...

خشک مغز هستن دیگه از وقت و اعصابت  برای اینا هزینه نکن تناقض هم زیاد درشون دیده میشه مثلا همینجا یه نفر خیلی سفت و سخت و بی انعطاف داره دم از دین میزنه ولی در عین حال عکس زن بی حجاب میزاره پروفایلش!

خوب از اون طرف مرد باید خرج زندگی زن و بچه اش رو بده اون خانم اگه به پول نیاز داره بره کار کنه ! ارث ...

هیچ الزام قانونی وجود نداره که مرد رو موظف به خرج کردن سهم ارثش برای زن و بچه ش بکنه. مرد می‌تونه با اون سهم هرکاری دوست داره بکنه می‌تونه آتیشش بزنه می تونه بره باهاش یه زن دیگه بگیره و......  و زن و بچه هم از لحاظ قانونی حق طلب سهم ارث مرد رو ندارن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم دوست دارم به برادرم ۳ برابر منو آبجیام برسه 

شایدم اصلا نگرفتم و دادم ارثمو ب داداشم 

البته ایشالا ک همیشه پدرو مادرم سلامت باشن

چون داداشم خیلیی زحمت میکشه برا پدر و مادرم

فقط ب فکر اوناس یه جر و بحثی پیش بیاد تو خونمون داداشم دیوونه میشه حقشه همه چیز ب اون برسه

ولی تو بعضی خونه ها دختر از پسر بیشتر زحمت میکشه 

مادرشوهرم خیلی اصرار داشت اینکارو بکنن ولی پدرشوهرم نکرد و صد البته بی عدالتی بود کل دردسرشون با شوهرمه از بچگیش کار کرده پدرش اعتیاد داشته خرج خانوادشو داده پدر بزرگش پولدار بود الانم پدرش هرچی داره از صدقه سر اون و شوهرمه خواهرشوهرم تنها کاری که میکنه اینه سر هر مناسبتی ب بهانه اینکه یدونه دخترم توقع کادوهای گرونو اینا داره بدون اینکه در نظر بگیره خانواده پولشو نمیدن برادرش میده 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بهتره بری در دینت تحقیق کنی تا به جوابت برسی از نظر من هر چیزی که خدا گفته حکمتی داخلشه و درسته

اتغاقا من کلی تخقیق کردم و یه چیزایی برام خیلی عجیب و غیر قابل هضم بود که الان تو این قرن اصلا قابل پذیرش نیست کلا بیشترش برای همون اعراب وحشی ۱۴۰۰سال پیش بوده

اگر حکم اسلام رو قبول دارید ، نباید دنبال ارث مساوی بود ، شاید به مزاق ما خوش نیاد ، بریم از پیش خودمون بگیم نعوذ بالله خدا نمیفهمه ما میفهمیم ارث رو مساوی تقسیم کنیم 

من هم قبول ندارم ، الان خانواده هایی رو مشناسم که تمام اموال رو زدن به نام پسرا ، این هم درست نیست ، از نظر من مسلمون هر چی حکمه اسلامه 

آره هممون برابر میدیم.

البته  ما مسیحی هستیم .

مسلمونای اطرافم ندیدم ک برابر بدن.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بله برابر نبوده پدر شوهر خواهرم هر چی داشت داد به دو تا دختراش ، فقط بین دختراش یکم فرق گذاشت به دختر کوچیکه چون خیلی هاپارتی بود بیشتر داد ،کارها وحمالی هاش رو داده به شوهر خواهرم 😄یعنی پسرش 🤐