2777
2789
عنوان

آخه کی حلیم رو با قیمه میخوره 🫨🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشش نمیومد ک انگار فحشش میدادی وقتی میخواستی چای و شیرینی بخوری میگفت معده های ما حساسه قاتی پاتی ن ...

حالا حلیم با قیمه قاطی پاتی محسوب نمیشه یعنی؟ 🤣🤣😅

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

حالا حلیم با قیمه قاطی پاتی محسوب نمیشه یعنی؟ 🤣🤣😅

همینو بگو.

اوووف باز یادش افتادم انقد ادایی بود و خودشونو قبول داشتن و دیگرانو نه ک اصلا نگم منم هربار بهش میگفتم عزیزم دیگ مرض افغانستان انقد ادا اصول نداره....

قرمه سبزی مونده رو صبح ب سوپ تبدیلش میکردن فکرشو بکن😖 بعد این شخص ب چایی شیرینی گیر میداد انقد زر زر میکرد کوفتت میشد اقا بیخیال من عصبیمممممم باز یادش افتادم

همینو بگو.اوووف باز یادش افتادم انقد ادایی بود و خودشونو قبول داشتن و دیگرانو نه ک اصلا نگم منم هربا ...

🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

اینم بگم خالی شم

ی بار گفت دلربا میخام برات خورشت موردعلاقه خانواومو درست کنم خلاصه بعد شونصد بار زنگ زدن ب مامان و خواهرش یه چیزی پخت ترکیب آب دارچین و تیکه های گوشت.... بعد اینو با ولع با نون میخورد میگفت ما برنج نمیخوریم ک شکم نیاریم خورش رو با نون میخوریم

بعد خب خوابگاه بودیم موادغذایی کم بود اینم نصف بسته گوشت خورشتی من بدبخت رو کرد این خورش وامونده بد مزه

اینم بگم خالی شمی بار گفت دلربا میخام برات خورشت موردعلاقه خانواومو درست کنم خلاصه بعد شونصد بار زنگ ...

🤣🤣🤣🤣

ببین من چهار پنج سال بوکس آماتور کار کردم

آدرس طرف رو بده برم بزننمش خیالت راحت شه انقدر که تو با این بدبخت بدی 🤣🫠😂

🤣🤣🤣🤣ببین من چهار پنج سال بوکس آماتور کار کردمآدرس طرف رو بده برم بزننمش خیالت راحت شه انقدر که ت ...

بخدا خیلی بد بود... بشدت ادایی و خودپسند و رفیق فروش

خلاصه ک من با این شخص ۴سال ساختم .بیخیال😅

موفق باشی عزیزم

بخدا خیلی بد بود... بشدت ادایی و خودپسند و رفیق فروشخلاصه ک من با این شخص ۴سال ساختم .بیخیال😅موفق ب ...

یه سوال؟

چی خوندی و به دردت خورد؟

یه سوال؟چی خوندی و به دردت خورد؟

فقه و حقوق (تهران)

بدلیل پدیده گشادیسم فعلا نتونستم پیشرفت کنم ولی دوستای دانشگاهم هزار ماشاءالله همه وکیل شدن و وکلای خوبی الحمدلله

یه سریام ک جذب اجرایی شدن

ولی من و تنبلیم ن فعلا زیر صفرم