2777
2789
عنوان

مامانای بچه های سه چهارساله بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 53 پست
منم از سن گم تو خواب جیش نمیکرد ولی چند وقت پیش یه بار حس کردم جیش کرده نه که کامل خیس بشه فقط بو گر ...

عزیزم بچه ای که شب ادراری داشته باشه که دیگه معلومه هرشب جاشو خیس میکنه ولی شما شاید حساس شدی شاید اگه نبریشم تا وقتی خودش بیدار میشه جیش نکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما دختر من دیگه داره ۴ ساله میشه، وقتی دو سال و نیم بود از پوشک روز گرفتمش اما همچنان شبا پوشکش م ...

دکتر بردیش عزیزم؟ پرنوشی و پرادراری دور از جون بچت ممکنه نشونه بیماری باشه 

اخه مگه فاصله دسشویی تا اتاق چقده که ادم بخواد صندلی بگیره بذاره تازه نمیشه نشوره که بد جیش بچه رو‌ ...

اسی میگه کمرم درد میکنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
دحتر من فروردین هست قد ۱۰۱ . وزنش ۱۴ و نیم

خوبه که ماشالله اصلا توجه نکن به حرف کسی مگه عهد بوقه؟ بچه ها زیر نظر متخصصن بگو دکتر گفته همه چیش خوبه. هم قد پسر منه وزنشم از پسرم بیشتره

عزیزم بچه ای که شب ادراری داشته باشه که دیگه معلومه هرشب جاشو خیس میکنه ولی شما شاید حساس شدی شاید ا ...

اره گاها خوابم برده نبردم خیس نکرده ولی خب خیلی حساسم یعنی همون یه بار کل رخت خوابشم شستم حس میکنم باز یه چیزی از نظرم مونده و نجسه😞