شما در طول شب بچه رو دسشویی میبرین؟ من دم صبح یه دور میبرم مثلا ساعت پنج و شیش صبح . بعد چون خوابه بغلش میکنم میرم و میام کمردردم بیشتر شده... از وقتی هوا سرد شده این کارو کردم به نظرتون لازمه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من 3 سالشه شب قبل خواب میبرمش صبحم ساعت 10/5 ،۱۱ بیدار میشه اونوقت میبرمش کلا از 6 ماهگی دیگه تو ...
منم از سن گم تو خواب جیش نمیکرد ولی چند وقت پیش یه بار حس کردم جیش کرده نه که کامل خیس بشه فقط بو گرفته بود لباسش، سر اون میبرم از یه طرف کمردردم بدتر شده ازون طرف میترسم خوب نباشه این کارم بدعادت بشه
خانما دختر من دیگه داره ۴ ساله میشه، وقتی دو سال و نیم بود از پوشک روز گرفتمش اما همچنان شبا پوشکش میکنم. خیلی آب میخوره، شبا قبل از خواب هی میگه آب بده بهم . بعضی وقتا دوتا لیوان میخوره و پوشکش هم همیشه خیسه. هر چی باهاش صحبت میکنم که بزرگ شدی من و بیدار کن تا ببرمت دستشویی قبول نمیکنه و خوابش هم به شدت سنگینه. راه کاری دارید؟