نخیر پس شله زرد با برنجه برنج و با شکر میخورن ؟ نه 😂پس شله زرد و باید با نمک خورد
حلوا برنجی نخوردی ؟برنج نشاسته ست شیرین و نمکی هر دوش جوره
ولی گوشت با شکر نه بنظرم ....
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من فقد با شکر دوس دارم اخه صبحانس🥲صبحانه باید نمکی باشه؟پس چرا چای شیرین میخوریم اتفاقن من انقد شکر ...
من خودم جدیدا به شیرینیجات کشش دارم اینا مربوط به مذاقه هر کی یه جوری خوش داره ولی ما صبحانه نمکی هم داریم بله
مثلا املت یا استیک یا کوبیده یا نیمرو و....حتی پنیر که خب شوره
حلیم صبونه نیست یه وعده کامله هر تایمی میشه خورد سر افطارم میخوریم ....
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
نه ببین شله زرد فرنی شیربرنج حلیم اینا همه یه جور دسرن که شیرینن حلیم غذا نیست مثل این میمونه تو شله ...
اصلا مقایسه کامل که الفارق بود نمیپذیرم 😂حلیم دسر نیست یک غذای کامله
اصلا مقایسه کامل که الفارق بود نمیپذیرم 😂حلیم دسر نیست یک غذای کامله
مع الفارق