2777
2789
عنوان

بچه های پولدارای فامیل شما هم خودشونو میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 49 پست
معلم زبانم، زبان انگلیسی و اسپانیایی تو اموزشگاه زبان تدریس میکنم ولی به سن چهار تا سیزده سال. همکا ...

خب با همونا.  یکیو ک فک میکنی دختر درس درمونیه رابطه تو باهاش قوی کن و صمیمی شو.خوبه دیگ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ما هم ارتباطاتمون اونقدر زیاد نیست.شاید همون سالی یه بار همو ببینیم. منم وقتم پره تا امسال که هم ...

من اعتقادی به هم خون ندارم اعتقاد به هم باور و هم مسلک برادرم سه ساله ندیدم خواهرم دیدم ولی حرف مشترک نداریم با هم 

منظورم این نبود بقیه بیکارن فقط من گرفتارم گفتم هر کسی به فراخور شرایطش میتونه دایره ارتباطات کوچک یا بزرگ داشته باشه ربطی هم به پول نداره 

من اعتقادی به هم خون ندارم اعتقاد به هم باور و هم مسلک برادرم سه ساله ندیدم خواهرم دیدم ولی حرف مشتر ...

درسته دوست و رفیق که یه چیز دیگه ست. 

چون باهات هم باور و هم مسلکه. 

ولی خب یه جاهایی به حمایت خواهر یا برادرت بیشتر نیاز داری تا رفیقت. 

البته شایدم من هنوز خام باشم شاید تا پنج سال دیگه منم به این نتیجه برسم که دوستام بیشتر برام میمونن تا خانواده و فامیل. 

اره مهاجرت خیلی سخته 😑بارها با خودم میگم مهاجرت به شهرای دیگه اینقدر سخته وای به حال مهاجرت به کشور ...

وای ارررر. منم‌میخام مهاجرت کنم (کشوری)یکی از دلایلی ک ب شک میاره منو همینه ک ی وق تنها شممم

بعدا به این نتیجه میرسی که فقط خودت میمونی نه دوست نه خانواده فقط خودت

الان تو قضه اعتماد به این رسیدم. 

از نظر عاطفی بهشون نیاز دارم چون حالمو خوب میکنن. 

ولی از نظر اعتمادی به هیچکس جز خودم هیچوقت صد در صد اعتمادمو نمیدم همیشه یک درصد رو روی سیاه بودن ادما یا پدیده ها میذارم. 

در حالی که پنج سال پیش صد درصد اعتمادمو به ادما میدادم و بعد از ضربه های مکرر فهمیدم هیچ کس جز خودم قابل اعتماد نیست 

وای ارررر. منم‌میخام مهاجرت کنم (کشوری)یکی از دلایلی ک ب شک میاره منو همینه ک ی وق تنها شممم

عزیزم 🥺

تا دو سه سال به نظرم سخت میشه برات ولی اگه قوی باشی و تحمل کنی بعدش یه عمر خودتو نسلت زندگیتون عالی میشه 

البته به خودتم بستگی داره شاید اصلا حس غربت اونقدری بهت فشار نیاره. 

من ادمیم خیلی سخت با محیط کنار میام. 

ولی اگه تو زود به شرایط جدید خو میگیری میتونی از همون اولشم با اونجا اخت بگیری 

البته به خودتم بستگی داره شاید اصلا حس غربت اونقدری بهت فشار نیاره. من ادمیم خیلی سخت با محیط کنار م ...

وای ن اصلااا همه شو میشینم گریه میکنم😅

بخصوص ک از مامان بابام دورم ..اصن ی دیقم نمیتونم ازشون دور باشم