2777
2789
عنوان

خواهر شوهر انقد بدجنس انقد بی رحم انقد سنگ دل آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 102 پست

عزیزم با شوهرت برو فروشگاه مواد غذایی شو بخر بگو نمیزارم کسی دست بزنه ببر خونه بابات بپز شب آخر آفش درست کن ببر بزار تو یخچالشون که فردا صبح ببره 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

یه چیز بگم؟؟؟؟ انقدر خودتو برا شوهر جماعت نکش بخدا چیزی ام بین تو و خواهرش پیش بیاد مطمعن باش تورو و ...

متوجه صحت کلامتون هستم عزیزم ولی همیشه هیچ چیز ۱۰۰٪ نیست 

منم دیگه خسته شدم بس که حقوق دهم تموم شده شوهرم پونزدع روز نیست اون پونزدع روز روزی ۵۰۰ پول غذاشه مگه از ۱۲ تومن حقوق چی میمونه؟! تا چند ماه دیگه عروسی میکنیم ولی ی ملیون هم نداریم باید یکم پس انداز کنم که گرسنه نمونم خونه خودم یا نه؟ بعد الان غصه من واسه شوهرم نی

از من سواستفاده شده رسما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبق شناختی که دارم با خنده میگه اع فلانی راستی رفتیم غذاهاتو خوردیم منم بگم بهش آره اتفاقا شوهرم بهم ...

وااااا چه جواب مسخره ای

اگه اینو گفت بگو والا ملت برای برادر و پدرشون غذا درست میکنن میارن شما میای اونایی که من براشون گذاشتم هم می‌بری 

چه خواهر بی معرفتی

عزیزم با شوهرت برو فروشگاه مواد غذایی شو بخر بگو نمیزارم کسی دست بزنه ببر خونه بابات بپز شب آخر آفش ...

گلم اینجوری نیستش 

همسر من ماهی دوتومن به پدرش میدع و بن مواد غذایی رو پدرش میبرع میگیره 

من باید از خونه پدرش مواد غذایی بردارم وظیفشه 

نه اینو که همیشه و همیشه خودش هم می‌دونه!! عزیزم مثلا این انقد پرروعه منو ببینه میگه اع راستی رفتیم ...

هیچی نگو

فقط چند ثانیه بدون حرف تو چشماش نگاه کن

دفعه بعد هم خیلی حواستو جمع کن نتونه همچین کاری کنه

وقتی زن گنده اینقدر فهم نداره

بجای اینکه دو تا غذا برا برادرش درست کنه ی مقدار خرجش کم بشه 

نیاد غذاهای این طفلکو میخوره

هیچ حرف شما نمیتونه تاثیر خاصی روش بزاره

حالا من ی چیز بی ربط بگم بنظرم شوهرتون بد عادت نده ۴۰۰ تومن الان پولی نیست که شما آنقدر خودتو عذاب ب ...

باشه عزیزم شما درست میگی روزی ۴۰۰ واسه مایی که ۱۲ میگیریم خیلیه

بخدا دارم دق میکنم دق !!!! بعد من پریشب خونه پدر شوهرم بودم داشتم همین سوسیس هارو سرخ میکردم شوهرش ش ...

جلوش ب شوهرت بگو مگ من اوندفعه اقد غذا برات درست نکردم...نزار بفعمه میدونسی اون برده...سری بعد هم خونه مامانت. درست کن

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن

کارش ک زشته

وای شماخیلی خانمی وباوقار ودلسوز ک براش ایقدرزحمت میکشی مثل شماکمیابه عزیزم

الهی تاابد عاشق و وفادارهم باشیر

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

واقعا متاسفم براش ی جایی نشسته بودین بگو دلم براش میسوزه دوره کسی نیست براش غذا درست کنه برا همین من براش ک درست میکنم میفرستم خیالم راحته ک گرسنه نیست یا حداقا غذای خونگی میخوره

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …