2777
2789
عنوان

خواهر شوهر انقد بدجنس انقد بی رحم انقد سنگ دل آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 102 پست
مثل اینکه خیلی وقته بیرون غذا نخوردی اصلا قیمت غذاهارم نمیدونی تو برو ساندویچ سوسیس بخر ۱۵۰ شد بیا م ...

ولی ما کرجیم ساندویچ سوسیس همون ۱۵۰ ایناست مگر اینکه رستوران لاکچری بری که شوهر اسی چرا باید بره

اصلا بخوای زحمت تو شرایط پدر و برادر و نداشتن مادر هزینه درست کردن و فاکتور بگیری چه زن بی عزت نفسی من اصلا نمی تونم این کار و کنم زن عجیبیه 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من الان سیاست اینه به شوهرت بگی من روم نمیشه به خواهرت ناراحتیمو بگم لطفا خودت جوابشو بده بزا ...

خب چجوری همسرم رو قانع کنم که آره حق با منه؟ چجوری بهش توضیح بدم؟ 

می‌دونین مادرشوهرم فوت کرده تازگیا بعد شوهرم فقط این ی خواهرش تو شهرمون هست دیگه میگه مثل مادرمه ولی ولی هیچ وقت طرف منو پیش اون زمین نذاشته اما خو حرفش هم می‌خره حالا من چجوری بگم به شوهرم که اگه خواهرش بد منم گفت شوهرم باز طرفم باشه حرفش تاثیری نزاره

باور کن من مستقیم به مامانم میگم این موضوع بهت ربطی ندارع یا مصلا میگم این کارت درست نیست اما نمیتونم با اینا بی پروا باشم چون بقول مامانم خواهر شوهر حتی اگه از کوه هم که باشی زمینت میزنع 

ولی ما کرجیم ساندویچ سوسیس همون ۱۵۰ ایناست مگر اینکه رستوران لاکچری بری که شوهر اسی چرا باید بره

شوهر من تو یه شهر کوچیک کار می‌کنه که لاکچری اینام ندارع کلا فست فودی عادیع بعضی وقتا دو وعده رو یکی می‌کنه 

بهشون غذا هم نمیدن اونجا 

همش هم نمیشه که سوسیس بخوره حداقل نباید تو اون پنج روز دو بار برنج مرغ بخوره ؟ شوهرم از ۱۱۰ کیلو شده ۷۰ کیلو 

خب نمیشه اینجوری که 

اصلا بخوای زحمت تو شرایط پدر و برادر و نداشتن مادر هزینه درست کردن و فاکتور بگیری چه زن بی عزت نفسی ...

بخدا بخدا غذا نمیخورننننن غذا درست نمیکنه اصلااااااا اصلااااااا 

من شب قبل رفتنش درست میکنم دیگه کسی نمیرع که برداره شوهرم ۶ صبح میرع سرکار ولی ایندفعه دوروزه با تاخ ...

بعضی ها ذاتا بی رحمن .منفعتش دراین بوده اینکارکرده این شرایط موقت ،بعد عروسی دیگه کسی نمی تونه بیادازیخچالت چیزی برداره 

حرف بزنی ،معلومه یه چیزی ازش درمیاره 

شوهرت خودش همین که فهمیده وناراحت هم شده کافیه 

بعضی مردها ،طرف زن نمیگیرن ،هرکاری خواهر ومادرو...طرف اونارومیگیرن  

این‌ طرف توبودن ،وبدبودن خواهرشو فهمیدن ،ارزش داره که بگذری 

چون باز یه دعوا وجنگ‌اعصاب دیگه برای خودت وشوهرت درست میشه وچیزی حل نمیکنه !

اصلا نمیخواد چیزی بگی این دفعه غذا درست کن بذار یخچال خودتون دم رفتنش یا بیاد ازت بگیره یا ببر بهش ب ...

من خودم نمی‌زنم به روش 

ولی انقد پررواع خودش میگه مطمئنم.. 

ینی اگه چیزی گفت من هیچی نگم؟؟؟ نمیشه اصلا هیچی نگم من واقعا انگار ازم سواستفاده شده !! 

مطمئنم میگه وای راستی رفتیم غذاها و با شوهرم و بچم آوردیم خونه خوردیم !!! 

بعضی ها ذاتا بی رحمن .منفعتش دراین بوده اینکارکرده این شرایط موقت ،بعد عروسی دیگه کسی نمی تونه بیادا ...

من خودم نمی‌زنم به روش 

ولی انقد پررواع خودش میگه مطمئنم.. 

ینی اگه چیزی گفت من هیچی نگم؟؟؟ نمیشه اصلا هیچی نگم من واقعا انگار ازم سواستفاده شده !! 

مطمئنم میگه وای راستی رفتیم غذاها و با شوهرم و بچم آوردیم خونه خوردیم !!! 

خب چجوری همسرم رو قانع کنم که آره حق با منه؟ چجوری بهش توضیح بدم؟ می‌دونین مادرشوهرم فوت کرده تازگیا ...

خیلی با مظلومیت و مهربونی بگو خیلی واسه پختنشون زحمت کشیدم همرو با عشق پختم برای تو ولی کاش خودت میخوردی یکمم چشاتو پر کن بعد بگو کاش حداقل به خواهرت بگی چقدر واسه اینکه تو دستپخت منو بخوری زحمت کشیدم و از توقع این کار و نداشتی که حداقل منم دفعه بعد با اشتیاق برات از این کارا کنم

من خودم نمی‌زنم به روش ولی انقد پررواع خودش میگه مطمئنم.. ینی اگه چیزی گفت من هیچی نگم؟؟؟ نمیشه اصلا ...

زرنگ باش جلوهمه باصدای بلند بگو نوش جونتون 

ولی دیگه جلو دستش نذار تا نبینه 

هر چی بگی میگن عروس فتنه ست یه لقمه به ما نمیبینه 

وقتی دیگه نذاری جلو دستش حساب کار دستش میاد حالیش میشه 

من خودم نمی‌زنم به روش ولی انقد پررواع خودش میگه مطمئنم.. ینی اگه چیزی گفت من هیچی نگم؟؟؟ نمیشه اصلا ...

اگه گفت ،بگو نو‌ش جان   

ادامه نده ،ارزش نداره،چون موقت،بالاخره میرید سرخونه وزندگی تون

اون شعورش به شرایط برادرها وپدرش نمیرسه 

اون وقت با دوتاحرف ،به خودش میاد!اصلا

برعکس نظرات بعضی از دوستان،بنظر من شما خیلی هم با سیاست و مهربون و خانوم محترمی هستی حتی از همین جواب پیام دادنات این خصوصیاتت مشخصه،منکه خیلی بی سیاستم مطمئنم اگه جای شما بودم قشنگ همونجا خواهرشوهرو شوهرو میشستم میذاشتم کنار،منم پدرشوهرم تنهاس و هرموقع غذا میپزم براش میبرم ولی ۴تا خواهرشوهر اصلللللاااا حتی بهش سر نمیزنن،چند روز پیش بعد از چندماه خواهرشوهرم با بچه هاش اومدن خونه پدرشوهرم منم نمیدونستم اونجان اندازه سهم پدرشوهرم غذا بردم براش،پسر خواهر شوهرم گفت زندایی برو برای ما هم بیارما گشنمونه،منم گفتم شرمنده من به تعداد درست کردم ایشالا دفعه بعد بعدم ۳تایی نشستن یه بشقاب غذای پدرشوهرمو خوردن،حالا نمیدونم بی سیاست بودم یا نه ولی عوضش دلم خنک شد

ولی در کل خیلی از شما خوشم اومدامیدوارم شوهرت قدر خانوم گلی مثل شما رو بدونه