2777
2789
عنوان

خواهر شوهر انقد بدجنس انقد بی رحم انقد سنگ دل آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 102 پست
اونجا درست کن. ببر خونه خودتون بزار یخچال

اینجوری بدون اینکه جوابشو بدی. متوجه میشه. که. بخاطر رفتار اون. این کارو کردی 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجوری بدون اینکه جوابشو بدی. متوجه میشه. که. بخاطر رفتار اون. این کارو کردی

آره 

ولی طبق شناختی که دارم با خنده میگه اع فلانی راستی رفتیم غذاهاتو خوردیم 

منم بگم بهش آره اتفاقا شوهرم بهم گفت من برای شوهرم درست کرده بودم خیلی براشون زحمت کشیدم 

خیلی بیشعور تشریف داره

طبق شناختی که دارم با خنده میگه اع فلانی راستی رفتیم غذاهاتو خوردیم 

منم بگم بهش آره اتفاقا شوهرم بهم گفت من برای شوهرم درست کرده بودم خیلی براشون زحمت کشیدم

طبق شناختی که دارم با خنده میگه اع فلانی راستی رفتیم غذاهاتو خوردیم منم بگم بهش آره اتفاقا شوهرم بهم ...

بگو از صبح تا شب پای گاز بودم که توی ۱۰ روز غذا داشته باشه دیگه هزینه غذا نده

ولی شما اومدی برا برداشتی

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
چجوری مخ شوهرمم بزنم ؟؟؟ خواهرش خیلی سیاست داره

والا سیاست. اینا. بلد نیستم. خود واقعیت باش. مهربون باش در کنا محبتت ب همسرت و خانوادش. انتقاداتی هم که وارده. بیان کن. نه با جبهه گیری و دعوا. با خنده باشوخی.  بانرمش

مثلا من اگر بودم تو جای شما بود میگفتو داداشت که. اشپزی بلد نیست. ناخونک نزده. ماشالله عجب ابجی. دلسوزی داری. باخنده و شوخی. (بسته ب موقعیت و روحیه همسرم )یا با ارامش میگفتم. چه بد. از خواهرت توقع داشتم ب فکر خورد و خوراک شما. هم باشه. برعکس.شده. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "