2777
2789
میگفتم زهرا جون فلانی صدات میزنه ببینم چی میخواست بهش بگه

اونا رفتن بعدش صدام زد....الان یک ساعت و نیم میگذره ولی قلبم یه طوری میزنه حالم بحدی بده که فقط تونستم بیام اینجا خودمو تخلیه کنم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهمیت نده اون دختره هم مجرد نیست پس حساس نشو

نمیدونم یا من حساسم یا شوهر دختره خیلی روشن فکر بود...واقعا عین خیالشم نبود...کلا امشب کاش قلم پام میشکست ولی نمیرفتم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
خوب کردی ب رروش نیوردی بنظرم هچی بهش نگو فق سرد باش ...نزار روش تو روت بازشه.....فک کنم دفعه بعد حسا ...

بدبختی اینه من یه ادمی هستم تا نگم خالی نمیشم ...انقد اذیت میشم که نگو...فعلا با تاپیک زدن یکم اروم شدم تا ببینم بعد چی میشه🥲

اونا رفتن بعدش صدام زد....الان یک ساعت و نیم میگذره ولی قلبم یه طوری میزنه حالم بحدی بده که فقط تونس ...

عزیزم🥲💔

ولش کن خودت ناراحت نکن کاش پیشم بودی بغلت میکردم گریه میکردی اروم‌میشدی حداقل

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
بدبختی اینه من یه ادمی هستم تا نگم خالی نمیشم ...انقد اذیت میشم که نگو...فعلا با تاپیک زدن یکم اروم ...

خودم تا همونجا جر ندم اروم نمیشم...جات بودم ازخونشون میزدم در بازم صبوری

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن
ک..خلن مرض دارن ایرانیا همه شون همینن انگار مرض دارن با عشقشون ازدواج نکنن با یکی دیگه ازدواج کنن ای ...

اخه من و همسرم یک سال باهم در ارتباط بودیم و واقعا دوست داره منو‌..من خودمم قبل همسرم یکی دیگه رو دوست داشتم ازدواجم کردیم ...ولی نشد...ولی دیگه قرار نیست ببینمش برم تو گذشته و زل بزنم بهش 

عزیزم لطفا حتما مسئله رو به شوهرت بگو ...

نه با دعوا و کولی بازی ... 

ولی خیلی جدی مثل ی آدم بالغ باهاش صحبت کن ...

بگو نگاهتون به همدیگه و بعد اینکه اسمم رو زهرا صدا کردی آزارم میده و از نظر من یعتی اینکه تو هنوز درگیرشی...

و این یعنی من باید مجددا در مورد ادامه رابطه با تو فکر کنم ...

بزار بترسه برای از دست دادنت تا به خودش بیاد ...

اما اصلا نگذر از مسئله و بزار بدونه که حد و حدود داری ... وگرنه در آینده روی هم جمع میشه و خیلی بدتر میشع 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

نیازی نیست علت بگی به دیگران. بهش بگو از اونجایی که ثابت کردی نگاهت هرزه هست و دلت جای دیگه تو رو به ...

اتفاقا حق طلاق و حق تحصبل و اشتغال با منه...ولی من چون ازدواج دومم هست و ما توی شهر کوچیکی هستیم اگر بخوام جدا شم میگن قطعا تقصیر منه و واقعا دیگه نمیتونم تواین شهر قدمی بردارم