2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش فهمید چون کلا دیگه اصلا حرفی نزدم و خودمو مشغول ظرف شستن کردم...میخوام فردا باهاش صحبت کنم...ال ...

خوب کردی ب رروش نیوردی بنظرم هچی بهش نگو فق سرد باش ...نزار روش تو روت بازشه.....فک کنم دفعه بعد حساب میبره

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن
بد ب دلت راه ندهمن میدونم همسرت تو رو خیلی دوس داره

😂😂😂مرسی واقعا...دوست داشتنشو نمیدونم...ولی من خودم قبل ازدواج باهمسرم یکی رو در حد مرگ دوسش داشتم ...بعد ازدواج کاملا فراموشش کردم...اصلا نگاهشون از جلو چشمم نمیره

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
علت طلاق چی بگم مثلا؟؟؟نگاه بهم دیگه.؟؟بنظرت منطقی هست؟

نیازی نیست علت بگی به دیگران. بهش بگو از اونجایی که ثابت کردی نگاهت هرزه هست و دلت جای دیگه تو رو به خدا میسپارم و وقت خودم رو تلف نمی کنم با یکی مثل تو. بعد هم بلاک کن و دیگه محل نده. دو حالت داره. یا میاد میفته به غلط کردن و ...که کلی شرایط میذاری و از اون به بعد بسیار مغرور رفتار می کنی و حسابی ازش پول میگیری و ....

یا پررو بازی در میاره و تو رو محکومت می کنه که باز با اعتماد به نفس پای حرفت می موندی تا بشه حالت اول و بگه غلط کردم

خیلی بده خودمم الان تو وضعیت شوهرتم

ینی چطوری؟؟؟؟اخه ازدواج منو شوهرم اجباری نبوده.و خودش کاملا دلی خواسته حتی خانواده منم خیلی هم مخالف بودن ولی کنار نکشید...این وسط من چه گناهی دارم؟

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
حس اویزون بودن ندارید؟

نه چون اون ازدواج کرده و بچه دو ساله داره ولی  وقتی شوهرم میگه نباید دختر ۲۵ساله میگرفتم مشخصه که منو نمی خواسته الان اومدم خونه بابام طلاق بگیرم و دارم با گریه برات می نویسم دعا کنین برام این روزا خیلی بد خیلی

عزیزم اگه شما با این مسائل طلاق میگیری که دیگه بحثش جداست....برم بگم چون نگاه کرد میخوام طلاق بگیرم؟ ...

مشکلاتِ زندگیِ خودتونو رویِ دیگران نندازید

بله من طلاق میگیرم و نمیشینم مثلِ شما خودمو گول بزنم مطمئن بشم یه لحظه درنگ نمیکنم چون مردا رو خوب میشناسم، شما الان عقدی بدون بچه زبر یه سقفن نرفتید و تایمِ مناسبیه.