2777
2789
عنوان

فااال این هفتمو ببینید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 76 پست
اون احساسش خیلی قوی نیست بهت پسره پول دار البته خودش به این جا رسیده ولی نه احساسش بهت قوی نیست

اره پولداره.اما خانوادش پولدارن.در مورد خودش نمیدونم....

اره حسش قوی نیس.اما اولین کسیه که از محله خودمون خوشم اومده

در مورد آرش چی ؟چی فکر میکنی

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کت شلوار بار اول روشن بار دوم لباس هاش تیره است گوشیش مدل بالایه

ان شاالله😅ما یه وقفه افتاده بین آشنایی ومعرفی تا حضوری اومدنشون برای همین نمیدونم چه زمانی رسما باخانوادش میاد؟راستش من احساسی نیستم میخوام منطقی باشم اصرار هم ندارم نمیخوام ضربه بخورم یا بلاتکلیف باشم.زود ازدواج میکنیم بنظرت؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

اره پولداره.اما خانوادش پولدارن.در مورد خودش نمیدونم....اره حسش قوی نیس.اما اولین کسیه که از محله خو ...

اونم نه 

به نظرم از اینا بکش بیرون الان فکرت کارت باشه از اون بهتر نصیب میشه باور کن

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

ان شاالله😅ما یه وقفه افتاده بین آشنایی ومعرفی تا حضوری اومدنشون برای همین نمیدونم چه زمانی رسما باخ ...

اره

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

بهت هدیه میدم اگر تا عید عقد کنیم😅 ان شاالله زنده باشم یادم باشه

انشاالله 

زمان دقیق نمی دونم ولی به زودی حواست جمع کن تو مصاحبه استاد حسابداریم گفت باید خیلی مواظب باشیخیلی ز ...

اینجا متوجه نشدم چی گفتی.استاد حسابداری ؟استادحسابداریت ؟

خودت حسابدار هستی؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
اینجا متوجه نشدم چی گفتی.استاد حسابداری ؟استادحسابداریت ؟خودت حسابدار هستی؟

نه استاد حسابداریم میگفت موقع 

مصاحبه حواستون جمع کنید 

مثلا در میزنید سریع در باز نکنید 

این حرف هارو میزد