2777
2789
عنوان

فااال این هفتمو ببینید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 76 پست
بله بله بلهخب حالا چی میشه؟نتیجه نهاییو بگو

ماشین داری؟ درسته؟  یا هم قصد داری بخری

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

جدی ممکنه اینکارو کنم ها😭🤣خیلی دارم خانومانه رفتار میکنم هی جلو خودمو میگیرم میگم نگو یبار گفتی بس ...

نه بگو بگو صد بار بگو از الان بگو چی دوست داری 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای ارزومه.فکر میکنی کی بهم زنگ میزنن واسه مصاحبه؟روند مصاحبه چطوره؟استرس دارم

زمان دقیق نمی دونم ولی به زودی 

حواست جمع کن تو مصاحبه 

استاد حسابداریم گفت باید خیلی مواظب باشی

خیلی زیر کانه زیر نظرت دارن برا استخدام 

نه بگو بگو صد بار بگو از الان بگو چی دوست داری

😅حالا جدی چی میپوشه میاد خونمون؟کت شلوار یا اسپرت؟اگر درست بگی بعدم تشویقت میکنم

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

😅حالا جدی چی میپوشه میاد خونمون؟کت شلوار یا اسپرت؟اگر درست بگی بعدم تشویقت میکنم

اسپورت 

دفعه قبل کت شلوار بود 

وای ساینا دارم. اره اما قصد دارم سمند بخرمتو چطوری اینا رو حس میکنی.پشمام

میخری ولی بهتر از سمند ماشین خارجی میخری 

نبابا اولین باره که😐☹️شانس من حست غلط شد؟😕

پس بار اول کت شلوار بار دوم اسپورت 

نبابا اولین باره که😐☹️شانس من حست غلط شد؟😕

کت شلوار بار اول روشن 

بار دوم لباس هاش تیره است 

گوشیش مدل بالایه 

میخری ولی بهتر از سمند ماشین خارجی میخری

واااای امیدوارممممم.چون همینو میخوام

دلم میخواد شاسی بخرم

بعد یه سوال دیگه

شرکت اقای اقایی .پنیرپیتزا میزنن

اونا استخدامم نمیکنن؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
واااای امیدوارممممم.چون همینو میخوامدلم میخواد شاسی بخرمبعد یه سوال دیگهشرکت اقای اقایی .پنیرپیتزا م ...

اونا نه 

در مورد پسر اقای نصیری میشه بهم بگی؟احساسی داره؟میخواد خانوادشو بفرسته خاستگاری

اون احساسش خیلی قوی نیست بهت 

پسره پول دار البته خودش به این جا رسیده 

ولی نه احساسش بهت قوی نیست