بهارررررررررره مدیر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 2886 عنوان اخرین باری ک گریه کردی بخاطر چی بود | مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 162 پست خودم برا مریضی بچم. همین امروز هم گریه کردم دیروز | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abrake_barooni عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 900 منم ۳ سال پیش وقتی جسم بی روح مادرمو دیدم دریای اشک دید چشمامو بست نتونستم قشنگ نگاش کنم هر وقت که خ ... خیلی سخته من خیلی تنها شدم خواهر ندارم مامانم خوهرم بود رفیقم بود خیلی خیلی جاش خالیه میگن آدم وقتی بمیره میتونه اموتشو دوباره ببینه و من چقدر بی تاب اون لحظه ام جوانی ام به مو رسیده😔😔
بهارررررررررره مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 2886 چ دنیایی خاهر دنیا یعنی همینجا ک اینا مثل چی پول خرج میکنن منم از صبح تا شب باید بگم فلان جا هزار تو ... بنظرم خودتم برو کار کن مستقل بشو وقتی رو پای خودت باشی احترام بیشتر میزارن محلشون نده
abrake_barooni عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 900 منم ۳ سال پیش وقتی جسم بی روح مادرمو دیدم دریای اشک دید چشمامو بست نتونستم قشنگ نگاش کنم هر وقت که خ ... از آینده بدون مامانم میترسم جوانی ام به مو رسیده😔😔
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 747 بنظرم خودتم برو کار کن مستقل بشو وقتی رو پای خودت باشی احترام بیشتر میزارن محلشون نده خودم شاغلماما نمیتونیم از پس زندگی برنمیایممادرشوهرم خیلی مغروره فک کردی مارو ادم حساب میکنه
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 747 خودمومشغول میکنم چی ازدستم برمیاد فقط موهام سفیدمیشه وچروک میشه صورتم دقیقا بلایی ک سرمن اومد
بهارررررررررره مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 2886 خودم شاغلماما نمیتونیم از پس زندگی برنمیایممادرشوهرم خیلی مغروره فک کردی مارو ادم حساب میکنه خوب تو هم ادم حسابش نکن. لازم شد اصلا نبینش. تو ک مستقل هم هستی
shilannnnn عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 7745 دقیقا بلایی ک سرمن اومد منم خیلی سختی کشیدم اونموقع که دوست داشتم بچه بیاریم مادرشوهرم نمیذاشت الان تنبلی گرفتم تیکه میندازه تاعمق وجودم میسوزه کاری ازدستم برنمیاداونوقت خواهرشوهرام 45سالشونه بچه چهارمشونواوردن ویه جوری فخرمیفروشن گاهی انسانم آرزوست
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 747 خوب تو هم ادم حسابش نکن. لازم شد اصلا نبینش. تو ک مستقل هم هستی اره نمیبینمش دوساله نرفتم الان گفته اگه میخاین ک بیام بچتو ببینم باید با گل و شیرینی بیاین ازم معذرت بخایناخه ب چ جرمی معذرت بخام ب جرم خراب کردن عروسیم و بی حرمتیاشونشوهرمم ی بلایی سرم اورد نگفت خب این زن باردارهدلم برا بچم میسوزه
golغnaaaz عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 747 منم خیلی سختی کشیدم اونموقع که دوست داشتم بچه بیاریم مادرشوهرم نمیذاشت الان تنبلی گرفتم تیکه مینداز ... عاخی عزیزم خدا ازش نگذره ب ماهم گفت تا بچه تدارین جدا شین من دعا کردم هیچوقت بچع دارنشینمن باردارماسترس نداشته باش میدونستی استرس خیلی بده رو باروری تاثیر داره
بهارررررررررره مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 2886 اره نمیبینمش دوساله نرفتم الان گفته اگه میخاین ک بیام بچتو ببینم باید با گل و شیرینی بیاین ازم معذرت ... قراره بری؟
بهارررررررررره مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 2886 منم خیلی سختی کشیدم اونموقع که دوست داشتم بچه بیاریم مادرشوهرم نمیذاشت الان تنبلی گرفتم تیکه مینداز ... الان بچه نداری گلم؟ خدا ازش نگذره
shilannnnn عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 7745 عاخی عزیزم خدا ازش نگذره ب ماهم گفت تا بچه تدارین جدا شین من دعا کردم هیچوقت بچع دارنشینمن باردارماس ... کل زندگیم استرس داره چون هرروزیه بزنامه جدید خودش یادختراش یا جاریام دارن گاهی انسانم آرزوست
khatereh140 عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 956 خیلی سخته من خیلی تنها شدم خواهر ندارم مامانم خوهرم بود رفیقم بود خیلی خیلی جاش خالیه میگن آدم وقتی ... من که نه خواهر دارم نه برادر من چی بگم اونجا که میگه: اگه قیامت قصه باشه تو رو من کجا ببینم 💔🙃
بهارررررررررره مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 2886 کل زندگیم استرس داره چون هرروزیه بزنامه جدید خودش یادختراش یا جاریام دارن سعی کن نبینیشون
بهارررررررررره مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 2886 من که نه خواهر دارم نه برادر من چی بگم اونجا که میگه: اگه قیامت قصه باشه تو رو من کجا ببینم 💔🙃 عزیزم خدا بهت صبر بده ❤