2777
2789
عنوان

نامزدم فوت شده دلتنگشم میشه برای شادی روحش فاتحه بخونین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله مال منم فوت بشه اینقدر فکر لامصبم نره سمتش بگم مرد تموم شد ک بدون هیچ دلیلی گذاشت رفت...

واقعا ک

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
واقعا ک

نامزد تو شخصیت والایی داشته ک هنوز بی قرارشی مال من زمانی ک خیلی خیلی خیلی نیاز داشتمش حتی نیومد ببینمش قلبم اروم بگیره ...تا فهمید حالم خوب نیست دیگه ندیدمش...

عزیزم هر چی سبکبالتر و بی گناه تر باشه، زودتر میره به عشق واقعی برسه... مخصوصا جوون

مطمئن باش 

مادرشوهرم تو دنیا خیییییییلی عذاب کشید، اما وقتی فوت کرد بعد چهلم بخوابم اومد و انقدر خوشحال بود لباسشم سبز بود جونترو زیباتر شده بود، فقط اومده بود پسرشو ببینه و بره، حتی دلش نمیخواست یکمی وایسه،،، انقدر مشتاق رفتن بود....

منم هر کی میگفت باورم نمیشد تا ایشونو تو خواب دیدم و پرسیدم گفتن خواب صادقه بوده و حقیقته🫂

من اینجوری فکر نمیکنم شک دارم🙂بااینکه خودش یه بار توخواب بهم گفت اینجا اینقدر خوبه دلم میخاد توهم ب ...

پس دیگه شک ات برای چیه عزیز دل

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
اسی تاپیکاتو دیدم بغضم گرفت 😭😭 الهی بمیرم برای دلت💔💔 خاک سرد ، به مرور زمان امیدوارم کمرنگ بشه ب ...

ممنون از زندگیم خسته شدم واقعا به زور ادامه میدم خیلی خستم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔