2777
2789
عنوان

نامزدم فوت شده دلتنگشم میشه برای شادی روحش فاتحه بخونین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 35 پست
عزیزم هر چی سبکبالتر و بی گناه تر باشه، زودتر میره به عشق واقعی برسه... مخصوصا جوونمطمئن باش مادرشوه ...

یه چیز بگم من اعتقاداتم تقریبا قویه همه از این حرفا خیلی بهم میزنن ولی نمیتونم باور کنم چون فکرمیکنم نامزدم همیشه دلش میخاد برگرده ولی نمیتونه چون مطمعنمممم نمیخاست بره به زور رفت

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
پس دیگه شک ات برای چیه عزیز دل

نمیدونم تو این مورد همیشه شک دارم تا زمانی که خودم برم ببینم ولی تا اون روز چجورب باید زندگی کنم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیز بگم من اعتقاداتم تقریبا قویه همه از این حرفا خیلی بهم میزنن ولی نمیتونم باور کنم چون فکرمیکنم ...

من بهت قول شرف میدم، یکی از دوستام تو جوونی فوت کرد دانشجوی پزشکی و بسیار زیبا و شاد و پراز شور زندگی که یه روز با ماشین خودش تصادف کرد، از اونور خواهرش دیگه ازغصه شده بود مرده متحرک، چله برداشته بود بمیره بره پیش خواهرش، حتی بچه و شوهرشو کاملا بیخیال شده بود، تا اینکه خوابشو دید و اونجا خواهره انگار ازش دلخور بوده بخاطر گریه هاش، اما بعد دیگه بغلش کرده و هردو گریه کردن، بهش گفته باید با من برگردی دنیا" 

اما خواهره خندیده و گفته عمر من همونقدر بوده و اگه ادامه پیدا میکرد اتفاقای بدی می افتاد و...، گفته من اصلا دیگه دنیارو دوست ندارم! وقتایی که شما و مامان بابا گریه میکنن،بخاطر شما میام اما دوست ندارم بیام، فرشته ها بهم میگن برو خانواده تو آروم کن....دیگه خواهربزرگه بعدش کم کم آروم شد و حالا دیگه اصلا گریه نمیکنه، فقط قرآن میخونه براش  

حالا دوسال گذشته،خداروشکر برگشته به زندگیش و آروم شده..چون مطمئن شده جا خواهرش خوبه، واون خیییییلی خوشحاله تو بهشت☘️☘️☘️

من بهت قول شرف میدم، یکی از دوستام تو جوونی فوت کرد دانشجوی پزشکی و بسیار زیبا و شاد و پراز شور زندگ ...

نامزدمم یه شب خواب دیدم منو گرفت تو بغلش بهم گفت من دیگه وقت رفتنم رسیده بود

ولی دلم هیچیو قبول نمیکنه😔

نامزدمم یه شب خواب دیدم منو گرفت تو بغلش بهم گفت من دیگه وقت رفتنم رسیده بودولی دلم هیچیو قبول نمیکن ...

گل قشنگم عشقت اومده بهت گفته که تو هم به آرامش برسی، چون از غصه خوردنت بشدت اذیته🩵

وقتی می بینه خودش جاش خوبه، اما همش بخاطر ناراحتی تو، اونم باید غصه بخوره، دیگه سعی میکنه حتی بخوابت نیاد   

جای گریه و غصه براش هدیه بفرست، مثلا براش قران بخون و غسل نشاط انجام بده، حتما آروم میشی

گل قشنگم عشقت اومده بهت گفته که تو هم به آرامش برسی، چون از غصه خوردنت بشدت اذیته🩵وقتی می بینه خودش ...

دارم دیوونه میشم😭😭😭😭