2777
2789
عنوان

خانمهای ک مخارج خونه حساب کتابش دست خودشونه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 65 پست
عزیزم لطفا ادامه ندین اینجا فضای مجازی گاهی با نوشتن وتایپ کردن منظور برعکس میرسه شاید اون بندیه خدا ...

ن عزیزم،اون بنده خدا کسی نمیاد بگیرتش،پریود هم نمیشه اصلا مریضه، شوهرم نداره 

حق داره توی تاپی‌کی که مربوط به خانم های متاهل و مدیریت کارت شوهر هست عقده گشایی کنه چون ایم آرزو رو باید ب گور ببره😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا برا منم سواله..ماتومایحتاج اصلی موندیم

به خدا بعضی وقتها دخترم بستنی میهواد برداره کلی کلک سوار میکنم ارزون برداره دیگه واقعا خودمم ناراحتم 

درصورتی دوسه سال پیش با همین حقوق راحت هرچی میخوایتن برمیداشتن 

آره باید پس انداز باشه وگرنه آدم تواین دوروزمونه نمیشه به کسی روانداخت

ما بزرگترین اشتباهمون پول قرض دادن به دیگران بود ،با منت پس گرفتیم پولمون رو و روزی که بهشون احتیاج داشتیم نداشتن خیلی برام جالب بوده 

بنظر من با مدیریت درست  بله میتونید با ۱۵ تومن خوب بگذرانید. 

بطور مثال اگر ماهی ۱۰ کیلو برنج بخرید میشه ۱۳۰۰

۴ تا مرغ از فروشگاه تره بار بخرید کیلویی ۸۴ تومن میشه حدودا ۸۰۰ تومن.

یک ران دو کیلویی گوسفند برای خورشتی ۷۰۰ تومن از فروشگاههای افق کوروش یا شهروند یا رفاه 

یک ران دوکیلویی برای چرخ‌کرده ۷۰۰ و یک کیلو گوساله ۳۵۰

ماهی نیم کیلو مغز بادام ۳۵۰ + نیم کیلو پسته ۳۵۰+ ۱ کیلو انجیر ۴۰۰

که جمع اینا کلا میشه ۵ تومن.

میمونه ۱۰ تومن دیگه که اون تقسیم بر ۴ هفته میشه کرد و هفته ای ۲۵۰۰ برای خرید تره باری و لبنیات و نون و خوراکی میتونید در نظر بگیرید

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤

اگر مدیریت و درست و به اندازه مصرف کردن نباشه از اقوام دیدم خانمی رو که با درآمد ماهی ۱۰۰ میلیونی با زیاده خواهی و بی فکری و بی حساب خرج کردن و مهمانی ها و مسافرت‌های  دیوانه وار هم خودش رو و هم همسرش رو بد بخت و آواره کرد و یه زندگی با دوتا بچه رو بهم ریخت و کلی بدهی بالا آوردن

ماهم همینیم .بخاطر همین دیگه قصد بچه دار شدن ندارم.میبینم حقوق کفاف نمیده

من بچه ام تنهایی آزارش میده 😢خیلی دوست داره خواهر برادر داشته باشه واقعا بعضی مواقع دلم براش میسوزه میترسم من این نعمت رو از ش بگیرم از ترس مشکلات مالی بعد چندسال بعد مالیمون بهتر شد دیگه من شرایط داشتن فرزند رو نداشته باشم موندم واقعا 

گوساله که پیش ما از گوسفندی گرونتره گوسفندی هم کیلو ۶۷۰

در فروشگاه های شهروند از بالی شهر تهران بگیر تا جنوب شهر همه بالا استثنا قیمت یوی هست و این قیمت .

من هم از شهروند بیهقی خریدم هم از شهروند لویزان هم از شهروند شهرری همه یک قیمت بودن و کیلویی ۳۵۰