2777
2789
عنوان

خانمهای ک مخارج خونه حساب کتابش دست خودشونه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 65 پست
بلغور تو داری میکنی که میگی ده تومن بسه معلومه کم خونیو هزارتا مریضی داری از نخوردن

من شوهرم ماهیانه چیزی حدود ۷۰ درآمد داره و مدیریت تمام کارت ها دست خودمه،خونه و ماشین هم بنامم دارم عزیزم

فعلا شما از نخوردن و فشار اقتصادی دلت پره داری پرخاشگری میکنی 

نگفتم بسه،گفتم بستگی ب سبک زندگی هم داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس نگه ده تومن بسه ملت خرنیستن میدونن ده تومن کمه

ادم مجبور باشه با پنج میلیونم سر میکنه ولی متاسفانه با این گرونیهای روزانه اضافه میشه هرماه از چیزهایی میتونی بخری هم کم میشه

شما هم کم میارین چند نفرین

ما ۳ نفریم کلا، دیروز رفتم فروشگاه قبلا ها هرچی دلم میخاست برمیداشتم ۱ تومن نمیشد الان ۳ و خورده ای دادم یه سری خرده اقلام اصلی تاکید میکنم اصلی که کلا دوهفته هم توی یخچال نیست 😑اقلام پروتینی وحشتناک شده پنیر و خامه وکره و ماست و شیر و....      من حتی مرغ هم نخریدم واقعا موندم 

اینقدر چیز خوب نخوردی تخمدان هات از کار افتادن بزور امپول پریود میشی😂

عزیزم لطفا ادامه ندین اینجا فضای مجازی گاهی با نوشتن وتایپ کردن منظور برعکس میرسه شاید اون بندیه خدا  منظورش چیز دیگه بوده

ما سه نفریم..همش زور میزنم یکم پس انداز کنم ولی نمیشه..تازه اون چیزایی که دلمون میخواد و نه میتونیم ...

آخ آخ آخ ولی میخام از این به بعد به خودم قول بدم یک دهم از پولم رو پس انداز کنم اینجوری واقعا نمیشه