2777
2789

متن وکالت در طلاق یا همون حق طلاق چی باید نوشته شده باشه که کامل باشه ؟؟

معنی این دو جمله در متن وکالت در طلاق چی هست ؟؟ : (موکل ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نموده است و.    حق توکیل به غیر دارد ) 

سلام من ی خانوم ۴۶ ساله هستم ۲۱ ساله زندگی میکنم ۴ تا بچه دارم«۳تادخترو۱پسر»شوهرم ۲ سال پیش به اسرار ...

عجب نامردایی هستن میخوان دور از جون اگه شوهرتون فوت کرد سهم بیشتری از ارث بهشون برسه چون اول باید مهریه شما رو بدن. چطور شوهرتون نمی فهمه اینو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق طلاق دارم گفتن ۵جلسه مشاوره داره وکیل گرفتم بعد مشاوره باید چکارکنم مراخل بعد چیه

بعد مشاوره با نظر مشاور قاضی حکم طلاق میده

شما یه وکیل از جانب آقا میگیرید که تا پیش عاقد همراه شماست بعدش میرید پزشکی قانونی که آزمایش خون و معاینات رو بگیرن

اگر قاضی توی بدوی بخواد اذیت کنه حکمش قابل تجدیدنظره و بعدش میره دیوان که حدودا یک سالی توی طلاق وقفه میندازه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

منظورم حکم طلاق بیاد بریم محصر

توافقی باشه حدودا پنج شش ماه طول مبکشه

توافقی نباشه پنج شش سال

چون مرحله مشاوره و تجدیدنظر و دیوان هم داره

اول باید این مراحل طی بشه

دادگاه چقد طول میکشه واسه حق طلاق و اینکه ۱۵تا سکه مهریمه شوهرم گفته دوتا اول میدم موقع پرداخت مهریه ...

بستگی به ملائت مالی زوج داره و توافقی که میکنید

و اینکه پنج شش ماه برای توافقی طول میکشه

توافقی باشه حدودا پنج شش ماه طول مبکشهتوافقی نباشه پنج شش سالچون مرحله مشاوره و تجدیدنظر و دیوان هم ...

تواففی مراحل داوری و رقتیم الان منتظر حکم‌قاضیم چقدر طول میکشه بیاد

من چند روز پیش شنیدم که کسی مدت ها بعد از طلاق مهرش رو گرفته از شوهر سابقشسوالم اینه اگه کسی طلاق تو ...

اصولا توی طلاق توافقی بذل صورت میگیره

بله

متن وکالت در طلاق یا همون حق طلاق چی باید نوشته شده باشه که کامل باشه ؟؟معنی این دو جمله در متن وکال ...

اولی یعنی وکالت بلاعزل دومی یعنی وکیل میتونه وکیل بگیره

توی متن وکالت در طلاق هم اذن در طلاق به زوجه تنفیذ میشه و خیار تجدیدنظر خواهی سلب میشه 

عزیزم یه سوال داشتم .کسی که مسکن ملی ثبت نام کرده می‌تونه وام جانبازی پدرشو بگیره؟پدرش خونه داره ولی ...

خود وام جانبازی فی النفسه قابلیت انتقال نداره ولی توی عرف ملکی که روش وام گرفته شده رو انتقال میدن و وام هم منتقل میشه به مالک جدید

تواففی مراحل داوری و رقتیم الان منتظر حکم‌قاضیم چقدر طول میکشه بیاد

اگر جلسه دادرسی مشخص نشده و صرفا باید حکم بده و بیشتر از یک ماه شده حضوری برید شعبه و پیگیری کنید تا بدوی صادر بشه