2777
2789
شوهرم یه هفته پیش رفته گفتن پیگیری میکنیم

فاضی باید پس از اتمام جلسه دادرسی حکم رو بده ولی درعمل نمیدن

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دادرسی میشه کدوم مرحله شوهرم افتاده دنبال پرونده نمیدونم

همون مرحله رسیدگی رو میگن دادرسی

همون بعد از اتمام جلسه بدوی

اولی یعنی وکالت بلاعزل دومی یعنی وکیل میتونه وکیل بگیرهتوی متن وکالت در طلاق هم اذن در طلاق به زوجه ...

امکانش هست خصوصی بهتون یه پیام بدم در مورد حق طلاق سوال خصوصی دارم ؟؟

بعد مشاوره با نظر مشاور قاضی حکم طلاق میدهشما یه وکیل از جانب آقا میگیرید که تا پیش عاقد همراه شماست ...

برای طلاق توافقی که در عقد میخواد انجام بشه و دختر خانم هم باکرس ( من به ازای حق طلاق همه مهریه و نفقه و همه حقوق مالیم رو بهش بخشیدم) ممکنه کار به دیوان بکشه ؟؟ 

برای طلاق توافقی که در عقد میخواد انجام بشه و دختر خانم هم باکرس ( من به ازای حق طلاق همه مهریه و نف ...

فرجام خواهی میکنن یا تجدیدنظر خواهی میکنن

یعنی زوج اعتراض میزنه ظرف ۲۰ روز از صدور رای

اگر بدوی صادر بشه و ۲۰ روز اعتراض نزنه دیگه برای تجدیدنظر نمیره و اگر بزنه میره تجدید و بعد تجدید اگر فرجام بخواد میره دیوان

فرجام خواهی میکنن یا تجدیدنظر خواهی میکننیعنی زوج اعتراض میزنه ظرف ۲۰ روز از صدور رایاگر بدوی صادر ب ...

حتی اگر جلسات مشاوره رو با هم رفته باشند و نامه عدم سازش رو با عنوان طلاق توافقی گرفته باشند بازم زوج میتونه اعتراض کنه و فرجام خواهی کنه ؟؟  مگه بخشش مهریه در ازای حق طلاق همون طلاق توافقی نیست ؟؟ یعنی مرد هم راضیه به طلاق

حتی اگر جلسات مشاوره رو با هم رفته باشند و نامه عدم سازش رو با عنوان طلاق توافقی گرفته باشند بازم زو ...

سوال خصوصی رو فردا خدمتتون عرض میکنم 

رای صادر بشه ۲۰ روز مهلت اعتراض میدن

یعنی زوج اعتراض زده و گفته توافقم بهم خورده

اینجا رای بدوی نقض میشه و داستان میشه و میره داوری و روز از نو روزی از نو

برای همین میگن اگر اذن در طلاق میگیرید حق تجدیدنظرخواهی رو از زوج سلب کنید 

سوال خصوصی رو فردا خدمتتون عرض میکنم رای صادر بشه ۲۰ روز مهلت اعتراض میدنیعنی زوج اعتراض زده و گفته ...

آها الان متوجه شدم 

من متن وکالت در طلاقم رو خدمتتون تو خصوصی فرستادم  هر موقع که وقت کردید بخونید متن رو 

ممنون میشم راهنماییم کنید که با توجه به متن وکالت نامه ام ببینید که حق تجدید نظر خواهی رو از زوج سلب کردم یا نه 

خیلی نگران شدم 

فردا منتظر پاسختون هستم 🙏🙏🙏🌹 ممنونم ازتون