2777
2789
عنوان

کیا پزشکی یا دندانپزشکی میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 81 پست
اره باور کن دو تا از دوستای خودم فقط سه ماه خوندن الان دانشجو پرستارین فقط کافیع شروع کنی و کم نیاری

بنظرت بهترین رتبه ای ک میشه از الان تا تیر اورد چقدره

میدونم سوالم خیلی کلیه

اما خیلی برام سواله🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرت بهترین رتبه ای ک میشه از الان تا تیر اورد چقدرهمیدونم سوالم خیلی کلیهاما خیلی برام سواله🥲

به نظرم تا سه هزار شدنیه

پیشنهادم اینه رو کنکور اردیبهشت هم سرمایه گزاری کن در حد 30 40 درصد 

نهایی هم خوب بدی رتبه و رشته خوب ازش در میاد

کاربری دست 98348نفره

بنظرت بهترین رتبه ای ک میشه از الان تا تیر اورد چقدرهمیدونم سوالم خیلی کلیهاما خیلی برام سواله🥲

30 40 درصد زدن از یه درس هم واقعا چندان مشکل و عجب غریب نیس

حفظیات شیمی با استو

یا مثلا زیست دوازدهم همراه با گیاهی 

ریاضی راستش نمیدونم چون یه مقدار مباحث رو ترکیب میکنن

و فیزیک دوازدهم که به مبحث های دیگه پیوستگی ای نداره

کاربری دست 98348نفره

به نظرم تا سه هزار شدنیهپیشنهادم اینه رو کنکور اردیبهشت هم سرمایه گزاری کن در حد 30 40 درصد نهایی هم ...

رتبه امسالم ۳۵ هزار بود با معدل ۱۶

اگه ۳ هزار بتونم بیارم ک محشره واقعا

کنکوریای تجربی دخاست میدین رقابتی درس بخونیم؟ 

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
رتبه امسالم ۳۵ هزار بود با معدل ۱۶اگه ۳ هزار بتونم بیارم ک محشره واقعا❤

عزیزم همکلاسی خود من شب و روز نداشت سه سال تموم درس خوند اخرش رتبش 4 هزار شد و واقعا هم درصد و همه چیش عالی بود و زرنگ بود

هنوز برام سواله چطور رتبه اون با 3 سال خوندن 4 هزار شد و اون یکی همکلاسیم با 3 ماه خوندن 9 هزار

کاربری دست 98348نفره

میشه منم کمک کنیخیلی حواس پرتم به نظرت از الان شروع کنم میتونم پایه ام ضعیفه میخواستم از تیر شروع کن ...

ببین از الان خیلی جدی شروع کن و خواهشا ناامید نباش حتی تا لحظه ی آخر ناامید نشو 

گوشیو فقط و فقط محدود کن به فیلم های آموزشی 

اگه تو محیطی که هستی حواست پرته محیط مطالعه رو تغییر بده یا میتونی بری کتابخونه 

وقت داری ولی با این وجود الویت بندی هم بکنی بهتره 

الویت رو بذار با دروسی که قصد داری تو نهایی ترمیم کنی 

از الان لازم نیس درسی رو حذف کنی اگه دو سه ماه مونده به کنکور تو بعضی از دروس ضعیف بودی حذفش کن مثلا من تو درس آخر فیزیک دوازدهم ضعیف بودم حذفش کردم و تو کنکور هم سوالات مربوط به اون بخش رو جواب ندادم

سپاسگزارم💕ببین اگه سالن مطالعه یا کتابخونه نزدیکت هست بهترین گزینه برای افزایش ساعت مطالعه اینه که ...

عزیزم راجب مرور هم میگی؟

من نمیدونم چطور و چقدر مرور کنم که یادم نره

خدایا اگه یه روز فراموش کردم خدای بزرگی دارم؛تو فراموش نکن که بنده ی کوچیکی داری......
عزیزم راجب مرور هم میگی؟من نمیدونم چطور و چقدر مرور کنم که یادم نره

ببین عزیز کتاب رو دیگه نمیخواد مرور کنی یه بار بخون نکات رو بنویس تست هم بزن نکات مربوط به تست رو هم بنویس حد اقل ماهی یکبار نکات نوشته شده رو مرور کن و چند تا تست دیگه هم از همون بخش بزن و نکات اون ها رو هم یادداشت کن خیلی این روش موثره