2777
2789
عنوان

کیا پزشکی یا دندانپزشکی میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 80 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین از الان خیلی جدی شروع کن و خواهشا ناامید نباش حتی تا لحظه ی آخر ناامید نشو گوشیو فقط و فقط محدو ...

درسته کاملا درست میگی من فردا یکم خودم رو درست کنم برم کتابخونه ثبتنام کنم که انشالله از فردا برم

ببین اول دهم یازدهم رو بخونم یا همه رو باهم؟

چه درس هایی دو باید از دهم یازدهم بلد باشم که بعدش برم دوازدهم؟

من الان میخوام برای امتحانات ترم اول بخونم چون ۴۰ درصد کنکور معدل دوازدهمه و احتمالا یازدهم حذف میشم گفتم که دوازدهم رو تقویت کنم از طرفی هم سطحم ضعیفه میگم که نکنه هرچی دوازدهم رو بخونم به جایی نرسم 

و اگه امتحانات ترم اول رو خوب ندم هم مدرسه گیر میده و هم خانواده نمیدونم چیکار کنم کدوم رو اولویت قرار بدم مدرسه نمونه هم درس میخونم سخت گیرن

درسته کاملا درست میگی من فردا یکم خودم رو درست کنم برم کتابخونه ثبتنام کنم که انشالله از فردا برمببی ...

ببین من پیشنهادم اینه

الان نزدیک امتحانات ترمه فعلا همه تمرکزت رو بذار روی دوازدهم تا ان شاءالله هم امتحانات رو خوب بدی هم تا حدی برای نهایی ها خونده باشی بعد از امتحانات ترم اول شروع کن دهم و دوازدهم رو بخون باهم دوازدهم از بخش ترم اول فقط تست بزن تا یادت نره ترم دوم رو هم که شروع کن قشنگ خوندن بعد از اینکه دهمت تموم شد برو سراغ یازدهم 

یعنی کلا پیشنهادم اینه که دهم و دوازدهم رو بخونی بعدش یازدهم و دوازدهم رو 

تا عید یه دور دهم و یازدهم رو تموم کرده باشی ان شاءالله بعد از عید دیگه کم کم امتحان جامع بده از سه پایه

ببین من پیشنهادم اینهالان نزدیک امتحانات ترمه فعلا همه تمرکزت رو بذار روی دوازدهم تا ان شاءالله هم ا ...

واییی مرسی ازت خدا خیرت بده نمیدونستم چیکار کنم کامل گیج شده بودم

بخدا قبلا خیلی تلاش میکردم اما نتیجه خیلی بدی میداد و خراب میکردم همین باعث نا امیدیم شد 

خداکنه تلاش هام جواب بده معلومه قلبت پاکه تورو خدا برام دعا کن

چشم مرسی ازت گلم

یه سوال دیگه من آزمون ماز میدم زمستون پایه یازدهم رو شروع میکنه من پایه دهم رو بخونم عیب نداره؟

آزمون های قبلی رو خودم حل کنم خوبه؟

شرمنده هعی سوال میپرسم آخه کسی رو ندارم برام توضیح بده