2777
2789
عنوان

کیا پزشکی یا دندانپزشکی میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنکوریای تجربی بی زحمت بیاین تاپیکم مهمه... ببخشید اسی

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
نیمسال دوم قبول شدم زاهدان

تبریک میگممم

من پشت کنکوریم تا الان همش دست و پاشکسته خوندم با اینکه مشاور دارم و کلا تایمم خالیه تا الان بیشتر چهارساعت نخوندم

اول اینکه بنظرتون چطور ساعت مطالعه رو ببرم بالا

بعد اینکه بنظرتون با پایه ضعیف از الان مطالعمو بالا ببرم امیدی هست پیرا قبول شم؟🫠👩🏻‍🦯‍➡️

اینا ک میگی رتبه برتر کنکور دو رقمی و اینا هست

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

تبریک میگممممن پشت کنکوریم تا الان همش دست و پاشکسته خوندم با اینکه مشاور دارم و کلا تایمم خالیه تا ...

سپاسگزارم💕

ببین اگه سالن مطالعه یا کتابخونه نزدیکت هست بهترین گزینه برای افزایش ساعت مطالعه اینه که بری اونجا من خودم همینکارو کردم یه مدت تا عادت کردم به مدت زیاد درس خوندن 

گوشی و تلویزیون رو محدود کن تا ساعت مطالعه رو ببری بالا ان شاءالله 

امید هم حتما هست اگه تلاش کنی به نظر من حتما میتونی موفق بشی🌺

سپاسگزارم💕ببین اگه سالن مطالعه یا کتابخونه نزدیکت هست بهترین گزینه برای افزایش ساعت مطالعه اینه که ...

ممنونمم بابت وقتی که گذاشتید  انشاالله

خیلی میترسم

این روزا تا الان خیلی کم کاری کردم،همش حس میکنم موقیتام رو از دست دادم و دیگه امیدی نیست بهم

خیلی روزای سختیه🫠

سپاسگزارم💕ببین اگه سالن مطالعه یا کتابخونه نزدیکت هست بهترین گزینه برای افزایش ساعت مطالعه اینه که ...

میشه منم کمک کنی

خیلی حواس پرتم به نظرت از الان شروع کنم میتونم پایه ام ضعیفه 

میخواستم از تیر شروع کنم اما همش میگفتم دیگه دیره نمیشه الان خیلی پشیمونم 

خیلی حواسم پرته همش میرم توی گوشی و چون توی گوشی باید فیلمم ببینم نمیشه بزارمش کنار

به نظرت الان میرسم همه درس ها رو بخونم یا اولویت بندی کنم؟

تورو خدا کمکم کن خیلی حالم بده امسال قبول نشم خیلی داغون میشم

من از الان شروع کنم قوی بخونم میتونم؟

عزیزم اگه میخوای کسی بهت بگه میشه من میگم میشه به هزار و یک دلیل و اینکه کلی ادمم دیدم که تونستن 

فقط راستشو بخوای یه اراده خیلی زیادی میخواد چون کسی که تا الان نخونده باشه احتمالش کمه یهو متحول شه و شروع کنه 12 13 ساعت بخونه

اما نترس از شروع کردن شروع کن فقط بخون تی دست و پا شکستع

کاربری دست 98348نفره

میشه منم کمک کنیخیلی حواس پرتم به نظرت از الان شروع کنم میتونم پایه ام ضعیفه میخواستم از تیر شروع کن ...

میدونم از من نپرسیدی اما کانال اپارات سیب ترش رو نگا کن و ویدیو های شروع از بهمن پارسالش رو نگا کن کاملا حذفیات و اولویت بندی و همه چیو گفته

کاربری دست 98348نفره