2777
2789

وای نه اگه بزارم‌پسره تو سایت باشه چی نه اصلا یا فامیل باشن 

من ما جرا دوست داشتنمو هیچ کس نمی دونه 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب با این چیزایی که میگی خواستگاری کنی کلا از دستش میذی

اره ولی حداقل خیالم راحته بهش گفتم 💔

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

ممنون این متن میشه بخونید نظرتون بگین چرا اینجوری میکنه ؟نه مطمئنم کسی تو زندگیش نیست از دبیرستان می ...

متنتونو خوندم...

اول اینو بگم که بقول دوستان واقعا خواستگاری زیاده رویه...

من سنتونو ندیده بودم...

جدا از حسی که دارید آگاه باشید که پسرای همسن و سال شماهم خیلیاشون به بلوغ فکری لازم نرسیدن پس حتما جنبه احتیاط رو رعایت کنید...

بعد هم توی سن و سال شما دخترا خیلیاشون عاشق پسرای نامناسب و بد میشن که هنوز خیلی کار دارن که حتی اسم مرد رو روشون گذاشت...

پیشنهاد میکنم کمی به احساسات و مغزتون زمان بدید اقدام عجولانه نکنید تا بعدا پشیمون نشید...

هرکاری میکنید قبلش خط قرمز و تمامی جوانب رو در نظر بگیرید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

این موضوع کاملا علطه و یه باور اشتباه هست که جا انداختن .ایشون هرگز چنین کاری نکرد

به نظرم اکه دوتا انسان متشخص باشن و همو بشناسن ایرادی نداره دختر خواستگاری کنه از بین ادماییکه معروفن ویشکا آسایش ایران درودی خودشون گفتن خواستگاری کردیم از شوهرامون 

متنتونو خوندم...اول اینو بگم که بقول دوستان واقعا خواستگاری زیاده رویه...من سنتونو ندیده بودم...جدا ...

الان ۱۹ سالمه اون ۲۳ 

موقعه اولین بار که دیدمش ۱۶ _۲۰

به نظرم اکه دوتا انسان متشخص باشن و همو بشناسن ایرادی نداره دختر خواستگاری کنه از بین ادماییکه معروف ...

شما داخل زندگیشون نیستید عزیزم ؛ حتی اگر در ابتدا مشکل ایجاد نکنه بعدا ها ایجاد میشه . امکان نداره پایه و اساس طبیعت زیر سوال بره .

گفتم که ارتباطی به شخصیت نداره

الان رابطتون چطورع ؟

من خیلی حالم داغون بود یک ماه رفتم مسافرت کلا هبچی هیچ اونم پیام داد گفت خوب هستین نگرانتون شدم‌پیگیر شد جواب ندادم به شماره دیگه من  پیام داد منم گفتم بله خوبم سفر هستم بعد براتون ارسال میکنم فلان چیزو کلی هم تو تل اینا پیام داده بود

گفتم بهتون...منم به دوستان حق میدم من سنتونو ندیده بودم...اصلا خواستگاری که هیچ پیشنهادم منطقی نیست

من ۱۹ اون ۲۳ سنمون کم نیست 

الان ۱۹ سالمه اون ۲۳ موقعه اولین بار که دیدمش ۱۶ _۲۰

من نمیتونم هیچ قضاوتی نه برای شما و نه طرف رو بکنم...

ولی پیشنهادم اینه به خودتون زمان بدید و اصلا خواستگاریم منطقی نیست....

دخترا توی سن شما تا حدود 21 22 خیلی تحت تاثیر هورمون ها هستن این مقدار توی پسرا خیلی کمتره...

جدا از این مسئله همونجور که گفتم خیلی دخترا توی سنین شما از پسرای نامناسب و بد و سو استفاده گر خوششون میاد...

پس خواهشا زمان بدید و طرفو همه جوره بشناسید...

پسری که سالم باشه دم به دقیقه عاشق یکی نمیشه، معیار های سالم داره...

برای خودش هدف داره...سرکار میره و یا دانشجو هست و هر معیاری که یک مرد رو خود ساخته و خوب میکنه هست....

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

من خیلی حالم داغون بود یک ماه رفتم مسافرت کلا هبچی هیچ اونم پیام داد گفت خوب هستین نگرانتون شدم‌پیگی ...

خب دوست داره لابد که پیگیرته دیگه مشکلت چیه؟ چرا درست جوابشو نمیدی؟ 

من نمیتونم هیچ قضاوتی نه برای شما و نه طرف رو بکنم...ولی پیشنهادم اینه به خودتون زمان بدید و اصلا خو ...

خیلی مننون 

آره خدایش خیلی خودساخته هست خیلی موفقه درس خونه خیلی خوبه