2777
2789
شما داخل زندگیشون نیستید عزیزم ؛ حتی اگر در ابتدا مشکل ایجاد نکنه بعدا ها ایجاد میشه . امکان نداره پ ...

این فرهنگ باید به شکل درست جابیفته

تا کی یه دختر عاشق باشه و تو دلش نگه داره از ترس خرد شدن غرورش یا حرف بقیه 

خب دوست داره لابد که پیگیرته دیگه مشکلت چیه؟ چرا درست جوابشو نمیدی؟

خب من ابن مدت قبلش دوماه قبل پیگیرش بودم بعد عصبی بودگفت زندگی خودته به من ربطی نداره ولی ایندتون خراب نکنید ده باره گفت زندگی خودتو خب زندگی منه تو توش چه کار میکنی دقیقا چرا دل منو هی میبری مشخص کن می خوای منو یا نه یک مدت خوبی تا محل نمیدم محل میدم دوباره انگار متنظره برم منت کشی که بگه این دنبالمه این حسو دارم 

دوتامون هم مغروریم شدید

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این فرهنگ باید به شکل درست جابیفته تا کی یه دختر عاشق باشه و تو دلش نگه داره از ترس خرد شدن غرورش یا ...

یه  موضوع باید به جا باشه و معقول ؛ تا بشه اسمشو گذاشت فرهنگ . وقتی عواقبش تماما ریسک هست در تمام دنیا نه فقط اینجا ؛ دلیلی بر فرهنگ‌سازی نیست 

فقط دختر ها نیستن قربانی غرور میشن خیلی از آقایون هم درگیر این موضوع میشن ؛ 

اگر کسی خواستار کسی تست می‌تونه کاری کنه اون شخص به سمتش کشیده بشه حتی شده با دعا ؛ 

خود خدا هم گفته اگر عاشق شدی و در دلت نگه داشتی اگر مردی حکم شهید رو داری ؛ ببین چقدر کار بزرگی هست .

خب من ابن مدت قبلش دوماه قبل پیگیرش بودم بعد عصبی بودگفت زندگی خودته به من ربطی نداره ولی ایندتون خر ...

عزیزم ایشون هنوز به بلوغ فکری نرسیده یکم بذار زمان بگذره به جفتتون فرصت بده 

شما داخل زندگیشون نیستید عزیزم ؛ حتی اگر در ابتدا مشکل ایجاد نکنه بعدا ها ایجاد میشه . امکان نداره پ ...

همش میگه فلان کار نکن زندگیت خراب میشه آفرین تو می تونی تشویق میکنه یا میگه کارو نکن همش به زندگی من فکر میکنه تهش هم میگه زندگی خودته 

انگار دوست نداره پیگیر باشه ولی پپیگیره😐

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

عزیزم ایشون هنوز به بلوغ فکری نرسیده یکم بذار زمان بگذره به جفتتون فرصت بده

بلوغ عقلی چه شکلیه؟

چطوری رفتار میکنه

یه موضوع باید به جا باشه و معقول ؛ تا بشه اسمشو گذاشت فرهنگ . وقتی عواقبش تماما ریسک هست در تمام دن ...

اون اقا دیگه از بی عرضگی و ترسو بودن خودشه که نمیاد جلو ادم باید شجاعت نه شنیدنم داشته باشه تا حسرتش به دلش نمونه که کاش شانسمو امتحان میکردم  

خیلی از مسائل قبلا تابو بودن ولی الان عادی شدن بین مردم 

امیدوارم این موضوعم جا بیفته مگه ادم چند بار زندگی میکنه که نرسه به کسی که دلش میخواد فقط بخاطر اینکه دختره

اون اقا دیگه از بی عرضگی و ترسو بودن خودشه که نمیاد جلو ادم باید شجاعت نه شنیدنم داشته باشه تا حسرتش ...

برای آقایون یک نه شنیدن هست و مدتی درد کشیدن ...

اما یک زن حتی اگر قوی هم باشه توانایی شنیدن نه در چنین موضوعی رو نداره . قابل انکار نیست 

من تلاشی در قانع کردن شما ندارم دوست عزیزم موفق باشین 🌹

بلوغ عقلی چه شکلیه؟چطوری رفتار میکنه

یعنی تکلیفش با خودش و زندگیش مشخصه اینکه هی بخوای گرم شی سرد شی معنی نداره 

بذار بگذره شاید خودش بیاد جلو فعلا اصلا حرکتی نزن چون با این چیزایی که گفتی بخوای مطرح کنی کلا از دستش میدی