2777
2789
تکرار کن با خودت اینو خوشش بیاد خودش میاد

خب من چی ندارم چیکار کنم خوشش بیاد

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امضاتو دوست داشتم ما باید درس بخونیم پولدار شیم عقده هامونو بخریم

یکبار یکی از دوستام که  دانشجو جراح مغز بود گفت 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

اینقدر عنوانتون منو حرص داد که دلم نکشید متن رو مطالعه کنم .چطور غرور و عزتتوم اجازه میده به زبون بی ...

خب چرا این اینجوریه 

رل نداره خودش ؟

نه مطمئنم کسی تو زندگیش نیست 

از دبیرستان میشماسمش ولی حس نداشتم مشکل اینه من بچه خر خون دبیرستان بودم تو دانشگاه هم همین اونم مثل من بلد نیست خیلی بعدم بدش میاددختره خیلی اینجوری چراغ سبز بده دوست داره خودش چیزی به دست بیاره مثل ماشین و خونه که به سختی خودش برای خودش خریده 

بعضی مواقعه سعی می‌کرد جذبم کنه حرف های خاص و رومانتیک می‌زد بعضی مواقعه انگار منتظر بود ببینه چطوریم ریکشنمچیه سرد بود  واکنش منو ببینه من که شل بودم مثلا

اجازه میدادم باهم صمیمی باشه یکم سرد می‌شد جدی که 

بودم هی سعی می‌کرد باهام صمیمی شه بدستم بیاره

خوش به حال پسره واقعا...

اگه من میدونستم طرفم یک درصد عشق شمارو داشت الان شاید تا پای ازدواجم باهاش میرفتم...

انشالله که بهش برسید...

گوش به حرف خیلیاهم نکنید عشق واقعی همینه...

گاهی اوقات ما پسرا خودمونم سخته پا پیش بذاریم یا بیایم جلو و ماهم غروری داریم...

ماهم برامون مهمه بدونیم طرفمون مارو میخواد تا قدمی ور داریم...

اینجور نیست خیلیا به اشتباه فکر میکنن پسری تا خوشش بیاد قدمی ور میداره...

پسر سالم با پسر هول فرق داره اون پسر هول و نامناسبه راحت پا پیش میذاره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

چجوری شد که اینطوری عاشق شدی کجا دیدیش گفتی حتی قیافشم جذاب نیست خیلی که مثلا بخاطر ظاهر باشهن اینکه ...

خب من باهاش تو محیط کار وقتی ۱۶ سالم بود آشنا شدم اونم ۲۰ شاید بود  بعدش هم اخلاقش میشناسم از تلاشگر بودنش 

از ادب واحترامش خوشم میاد هیچی هم نداشته باشه حاظرم باهاش باشم خیلی آدم خوبیه خیلی 

خوش به حال پسره واقعا...اگه من میدونستم طرفم یک درصد عشق شمارو داشت الان شاید تا پای ازدواجم باهاش م ...

ممنون این متن میشه بخونید نظرتون بگین چرا اینجوری میکنه ؟

نه مطمئنم کسی تو زندگیش نیست 

از دبیرستان میشماسمش ولی حس نداشتم مشکل اینه من بچه خر خون دبیرستان بودم تو دانشگاه هم همین اونم مثل من بلد نیست خیلی بعدم بدش میاددختره خیلی اینجوری چراغ سبز بده دوست داره خودش چیزی به دست بیاره مثل ماشین و خونه که به سختی خودش برای خودش خریده 

بعضی مواقعه سعی می‌کرد جذبم کنه حرف های خاص و رومانتیک می‌زد بعضی مواقعه انگار منتظر بود ببینه چطوریم ریکشن من چیه سرد بود  واکنش منو ببینه من که شل بودم مثلا

اجازه میدادم باهم صمیمی باشه یکم سرد می‌شد جدی که 

بودم هی سعی می‌کرد باهام صمیمی شه بدستم بیاره

عکستوبذار اسی مانظربدیم

گفتم قیافه نمی تونم نظر بدم خوبم یا بد ولی خب میترسم شناسایی شم یا عکس بردارن