2777
2789
عنوان

امروز به دختر 8 سالم گفتم 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 57 پست
خودتون چطور اینکارو انجام میدید

پذیرش نامشروط عزیزم رمز اعتماد به نفس بچه هاس، یعنی من تو رو بدون هیچ قید و شرطی دوست دارم، حتی اگه گاهی اشتباه کنی، گاهی نمره هات پایین بشه و بهترین نباشی...

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
قربان شما 😍 به نظر من بهترین کلاس های فن بیان کودکان بره تو کلاس های فن بیانی که آموزش های اعتماد ب ...

گلم واسه این کلاسی که گفتید باید به چه آموزشگاهایی برم ؟ چون محل زندگیمون اونقدر جای بزرگی نیست روانشناس ها دارن این کلاس رو؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسندیده هست هرآنچه گفته میشه یه خودمون نگیریم.🌹

و اتفاقا من آدمی هستم که جنبه شوخی رو دارم 

با دوستام خیلی سر به سر هم می ذاریم و می خندیم 

وحتی توهین هم کسی کنه به هیچ جام نیست با خنده ردش می کنم 😜😎

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
عزیز دلم مگه من به خودم گرفتم؟ خواستم باب خنده رو باز کنم تا باهم بگیم و بخندیم اما مثل این که تمایل ...

چون روانشناس هستید ؛ احتمال دادم ناراحت بشید .

از شما اینطور جوش آوردن بعید هست؛ با اینکه در نهایت احترام جواب دادم 

به هر صورت حلال کنید🌹

یا نمک دور سرش بگردون یا پاشو اسپند دود کن💕💕💕💕

😘🙏

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بخدا بچه ها خیلی عجیبن اصلا نمیشه درکشون کرد😂

آره بخدا 😂😂😂

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
گلم واسه این کلاسی که گفتید باید به چه آموزشگاهایی برم ؟ چون محل زندگیمون اونقدر جای بزرگی نیست روان ...

معمولا کلاس های فن بیان رو برگزار می کنند اما دقیقا نمی دونم چه شهرهایی باشه 

روانشناس ها فکر کنم برخی شون برگزار کنند 

اگر روانشناس متخصص و حرفه ای برگزار کنه که چه بهتر 

چون با روحیات بچه ها آشناترند 

قاطعیتش عالی بوداز اون قسمتش،که وقتی خوندمم نمیدم به نظرم رفت تو فاز خودخواهیاین خوب نیست دوست من

نه خود خواه نیست دخترکم ، همدلی خوبی با ادما داره، اتفاقا دست و دلباز و همه چیز رو برای خوش نمیخواد، اما کتاباش رو خیلی دوست داره و سختشه به کسی امانت بده.. 

پذیرش نامشروط عزیزم رمز اعتماد به نفس بچه هاس، یعنی من تو رو بدون هیچ قید و شرطی دوست دارم، حتی اگه ...

خب همین عزیزم 

می‌خوام اشکالی نداره مثال بزنید بدونم 

چطور متوجه میکنید بی شرط دوستت دارم ؛ ولی همزمان جلوی اشتباهاتش رو میگیرید 

معمولا کلاس های فن بیان رو برگزار می کنند اما دقیقا نمی دونم چه شهرهایی باشه روانشناس ها فکر کنم برخ ...

ممنون بابت راهنماییت عزیزم حتما این کاری که گفتید رو برای بچه ام انجام میدم خدا خیرتون بده🌹

چه خوب که شخصیت شادی دارید راز این شادی چی هست

قربان شما 😍 

هییی دست رو دلم نذار خواهر 🤧

کلی روی خودم کار کردم هنوزم دارم کار می کنم 

هی کتاب های دانشمندان روانشناسی رو می گردم پیدا می کنم می خونم قبل از مراجعین روی خودم پیاده می کنم 😂😂😂

حقیقتش پیش همکاران هم رفتم 

و کارهایی که دارم انجام میدم، کار روی کودک درون و زنده کردن کودک درون، رفع عقده حقارت که تازه می خوام شروعش کنم، خوندن کتاب از حال بد به حال خوب، یک مدت ورزش هم می رفتم ولی خیلی به ورزش علاقه ندارم گه گاهی شده 

ممنون بابت راهنماییت عزیزم حتما این کاری که گفتید رو برای بچه ام انجام میدم خدا خیرتون بده🌹

خواااهش می کنم بزرگوار 💖 

موفق باشید...