2777
2789
عنوان

امروز به دختر 8 سالم گفتم 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 57 پست
بچه ی من به شدت اعتماد به نفس پایینی داره هی میگه دوستام منو دوست ندارن اذیتم میکنن هر کاری هم میکنم ...

عزیزم، کلاسای مهارت های زندگی ثبت نامش کنید اکثر مراکز مشاوره دارن، با بازی و داستان مهارت هایی مثل قاطعیت و اعتماد به نفس رو بهشون اموزش میدن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالا بهش پاشو واسه ش اسپند دود کن چشم نخوره 😍

عزیزمی لطف دارید 😘

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
عزیزم، کلاسای مهارت های زندگی ثبت نامش کنید اکثر مراکز مشاوره دارن، با بازی و داستان مهارت هایی مثل ...

گلم تازه اولین ساله وارد مدرسه شده نمیدونم واقعا ساخته ی ذهنشه با واقعی میگه ولی اینو میدونم خیلی زود رنجه اصلا هم نمیتونه از خودش دفاعی کنه

میتونم بپرسم چه مسایلی باعث شده این موضوع رو یاد بگیره ؟

مدرسشون از پیش دبستانی... درس مهارت های زندگی دارن و مهارت های دهگانه ی زندگی مثل اعتماد به نفس، قاطعیت، گفتگو، حل مساله... رو با بازی و داستان بهشون اموزش میدن، خودم خیلی بهش اعتماد به نفس میدم 

بچه ی من به شدت اعتماد به نفس پایینی داره هی میگه دوستام منو دوست ندارن اذیتم میکنن هر کاری هم میکنم ...

نه به بچه  شما نه به  پسر من 

اصلا دوستاش براش مهم نیستن

مثلا میان دنبالش بزن بیرون 

میگن بیا بیرون بریم؟ بازی 

درجا میگه نمیام  اصلا هم توضیح نمیده 😐

بارها خودم وهمسرم گفتیم  

دلیل نرفتن رو بگو  دوستات ناراحت نشن  

میگه بی خیال

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
اره عزیزم حتما خوشحال میشم اگه راهکاری دارید بهم بگید

قربان شما 😍 

به نظر من بهترین کلاس های فن بیان کودکان بره 

تو کلاس های فن بیانی که آموزش های اعتماد به نفس هم میدند 

و در کنارش داستان و بازی های معتبر روانشناسی در زمینه اعتماد به نفس، عزت نفس، همدلی، بیان احساسات، ارتباط موثر و... باهاش کار کنید 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
تو یک مادر فوق العاده ای

نظر لطف و محبت شماست عزیزم 😘

ماشالا به حلما خانوم و البته ماشالا به تربیت شما🌸

عزیزمی محبت دارید مهربان 😘

پسندیده هست هرآنچه گفته میشه یه خودمون نگیریم.🌹

عزیز دلم مگه من به خودم گرفتم؟ 

خواستم باب خنده رو باز کنم تا باهم بگیم و بخندیم اما مثل این که تمایل به این کار ندارید پس بی خیال مزاحم تون نمیشم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹