2777
2789
عنوان

امروز به دختر 8 سالم گفتم 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 57 پست
خب همین عزیزم می‌خوام اشکالی نداره مثال بزنید بدونم چطور متوجه میکنید بی شرط دوستت دارم ؛ ولی همزمان ...

ابدا با کسی مقایسش نمیکنم، وقتی اشتباهی بکنه بدون اینکه سرزنشش کنم میگم بیا راه حلی پیدا کنیم که بتونیم درستش کنیم، باید و نبایدام زیاد نیست، اگه روزی 10 نا اشتباه داشته باشه 8 تاش رو فاکتور میگیرم چون میدونم مقتضی سنشه دوتاش هم با تکنیک ساندویچ تذکر میدم یعنی خوبیهاش رو میگم و میخوام دیگه اون اشتباه رو تکرار نکنه... کارای خوبشو حتی خیلی کوچیک میبینم و ازش تشکر میکنم، بهش یاداوری مبکنم که از داشتنش خیلی خوشحالم و هیچ موجودی مثل اون برام عزیز نیست، حتی وقتی کار بدی میکنه میگم خیلی دوست دارم ولی از این کارت ناراحتم تا شخصیتش زیر سوال نره... خیلی زیاده کاش اینجا میشد ویس گذاشت، اینم مهمه مدرسه ی فرستادمش که پرورش مهم تر از اموزشه و به بچه ها استرس وارد نمیکنن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
چون روانشناس هستید ؛ احتمال دادم ناراحت بشید .از شما اینطور جوش آوردن بعید هست؛ با اینکه در نهایت اح ...

نفرمایید بزرگوارید 🌹💕💖

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکانش هست بابت موضوعی باهاتون مشورت کنم و کمک بخوام ؟ البته اینجا نه

در خدمتم 🙏🏻 

خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 💕

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
خدا حفظتون کنه

عزیزید 💞

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
کلاس نمیذاره دخترت برامون؟ من تو مهارت نه گفتن خیلی عقبم

کتاب ارام در میان دیده ها اثر اقای حسین امیری رو مطالعه کنید عزیزم، خیبی کمتون میکنه 

کتاب ارام در میان دیده ها اثر اقای حسین امیری رو مطالعه کنید عزیزم، خیبی کمتون میکنه

وای مرسی مامان مهریون😘شاید باورت نشه ولی امشب اومده بودم تا تاپیک بزنم چطور نه بگم؟  و دیدم نصفه شبه و ممکنه جواب نگیرم، نزدم. مرسی

وای مرسی مامان مهریون😘شاید باورت نشه ولی امشب اومده بودم تا تاپیک بزنم چطور نه بگم؟ و دیدم نصفه شب ...

خواهش میکنم عزیزم😘

، ببین این کتاب طی 8 گام به شما ابراز وجود و قاطعیت رو اموزش میده، و برای هر مرحله یه تمرین راحت و کاربردی داره، من به مراجعام هم معرفی میکنم اکثرا راضی هستن 

خواهش میکنم عزیزم😘، ببین این کتاب طی 8 گام به شما ابراز وجود و قاطعیت رو اموزش میده، و برای هر مرحل ...

من با خوندن تاپیکتون لبخند اومد رو صورتم

ولی یه سوال 

اینکه بگه بعد از اینکه خوندی کتابت رو بده و دخترت نده خساست نمیشه؟

پسر منم اینطوره و رو وسایل شخصیش حساسه 

میگن خسیس بار اومده 

در صورتی که من نمیخواستم خسیس بشه و خساست آموزش ندادم و تو رفتار خودم و همسرمم نبوده 

نظر شما چیه؟ ۵ سالش نشده 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
من با خوندن تاپیکتون لبخند اومد رو صورتمولی یه سوال اینکه بگه بعد از اینکه خوندی کتابت رو بده و دختر ...

محبت دارید عزیزم 

ببین حساسیت روی وسایل شخصی خصوصیت بچه ها از 3 تا 5 سالگیه و چیز غیر طبیعی نیست چون سن  استقلال و مالکیتشون شکل میگیره، خساست اکتسابیه یعنی بچه ها از پدر و مادر اموزش میبینن پس چون خودتون و همسرتون سخاوتمند هستین نگران این موضوع نباشید، دختر منم خسیس نیست اسباب بازی ها و وسایلش رو راحت میبخشه با پول تو جیبیش دوستاش رو مهمان میکنه ولی به کتاب هاش حساسه... البته پارسال 20 تا کتاب که دیگه برای سنش مناسب نبود رو دادم بده کتابخونه ی مدرسشون تا حساسیتش کم بشه... 

محبت دارید عزیزم ببین حساسیت روی وسایل شخصی خصوصیت بچه ها از 3 تا 5 سالگیه و چیز غیر طبیعی نیست چون ...

خیلی ممنون از پاسختون 

اگه یک کتاب جامع یا چند کتاب به طور جدا گانه فرقی نداره

برای پرورش بچه ی ۴ تا ۷ سال بهم معرفی کنید حجت را تمام کردید در حقم 😅😍ممنون پیشاپیش 

البته هر وقت فرصت داشتید الان وقتتون گرفته نشه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤