یه همسایه داریم دیوار به دیوار ما. این ولکن ما نیست هر روز دقیق عصر که میشه میاد خونمون . منم بچه کوچیک دارم خودمم تا لنگ ظهر میخوابم شوهرمم ناهار خونه نیست. تازه ساعت ۳ و ۴ موتورم روشن میشه کارامو بکنم که این همسایه مث قاشق نشسته میپره وسط.میاد خونمون میشینه تا ۷ شب. تمام کارام میمونه ول کن نیست انقدم فضوله تمام رفت و آمدهای ما رو چک میکنه بعضی روزا سه چهار بار میاد در خونمون. اگه یه روزم صبح زودتر بیدار شم از سر و صدا میفهمه سریع میاد به یه بهونه ای در خونمون. کلافه ام کرده. بعضی روزا با خواهرم هماهنگ میکنم عصر بریم بیرون به زور میخواد یه جوری همراه ما بیاد بیرون.
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دارم از این همسایه ها😅😅😅تازه میخواست بچه اش رو هم من نگهدارم بزور میگفت پسرم بمونه پیش پسرت گفتم ...
بچه نداره. ولی بچه من خیلی اونو دوست داره. اتفاقا همش اصرار میکنه با بچه ات بیاین خونمون. ولی من هر وقت میرم انقد بچم اذیت میکنه به تمام وسایل خونه اش دست میزنه میگم شاید ناراحت بشه دیگه نمیرم خونه اش.
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر