2777
2789
عنوان

همسایه ای که ول‌کن نیست و چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 34 پست
وا در روبازنکن وقتی بدونه خونه ای در رو باز نمی کنی کم کم گورشوگم میکنه اگه گفت چرادرروبازنکردی بگو ...

بارها شده در و باز نکردم چند بار گفتم خواب بودم یه بار گفت صدا تلویزیون میومد گفتم بچه رو نشوندم پای تلویزیون خودم رفتم حموم. امروز مثلا یه بار اومد در و باز نکردم. دیدم نیم ساعت بعدش دوباره اومد در و باز کردم دیدم یه کاسه آب قلم آورده گفت بده بچت بخوره جون بگیره. گفت یه بار اومدم چرا در و باز نکردی گفتم خواب بودم. خلاصه خودم خجالت کشیدم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وققتی میادتوبه کارات برس.

وای نه یه بار همین کار و کردم انقد فضولی کرد تو کارم که دیگه ول کردم اومدم نشستم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ساعت خوابتو درست کن کاراتو زودتر بکن میاد پیشت راحت بشینید

اره آخرش باید همینکار و بکنم‌ هیچ راهی نیس

اینجا همسرت باید وارد عمل بشه

همسایه ماهم اینجوری بود فووووووق فضول تو این دوره زمونه که همسایه با همسایه با زور سلام میکنه خونه همه ی همسایه های کوچه میره و میاد و کل محل میشناسنش 

یه بار مردا جمع شده بودن تو ساختمون همسر من میون حرفاش میگه خوشم نمیاد این زنا میرن تونه هم همسایه واسه تو راه پله اس یه سلام و خداحافظ تمام همین شد که دیگه نیومد

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه معرفت داشت داد چی؟😃

بعید نیس ازش

چند وقت پیش یخچالمون خراب شد خودش و شوهرش از جون و دل مایه گذاشتن. یعنی شوهر من خودش انقد تو فکر تعمیر یخچال نبود که اینا بودن‌. آخرشم با ماشین خودشون بردن یخچال و تعمیرگاه شوهرم فقط پول کارگر داد.

اصلا گذشته از اون زودتر بیدار شی بخاطر بچتم خوبه به همه کارات میرسی

نمیدونم چرا ولی اصلا نمیتونم زود بیدار شم. بعضی روزا زود بیدار میشم ساعت ۱۲ ظهر که میشه چنان خوابم میگیره که میفتم رو مبل بیهوش میشم تا دو ساعت.

اینجا همسرت باید وارد عمل بشههمسایه ماهم اینجوری بود فووووووق فضول تو این دوره زمونه که همسایه با هم ...

شوهرم انقد از این خانواده خوشش میاد یه بار فهمید در و از عمد باز کردم باهام دعوا کرد. میگه اینا آدمای حوب و با معرفتی ان.  نکن زشته