2777
2789
عنوان

همسایه ای که ول‌کن نیست و چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 34 پست

احیانا خودش زودتربیدارنمیشه

منم به همسایه دارم از6بیدارتا7کاراش و تموم میکنه

مثل همسایه شما کلا خونه ی ماست البته این شوهرم هم میادنمیره😂

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احیانا خودش زودتربیدارنمیشهمنم به همسایه دارم از6بیدارتا7کاراش و تموم میکنهمثل همسایه شما کلا خونه ی ...

آره دقیقا ۷ صبح پا میشه تمام کاراشو میکنه غذاشو میپزه آماده. تازه بچه هم نداره شوهرشم ذاتا آدم منظم و مسئولیت پذیری دیگه خب معلومه از بیکاری حوصله اش سر میره. مث من نیست که بچه ام فقط ۶ مرتبه در روز میریزه میپاشه.  شوهرمم ماشالله فقط میاد از سرکار میگیره میخوابه تا فرداش که بره بازم سرکار. اونم میریزه میپاشه من باید جمع کنم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ظاهراآدمهای با معرفتی هستند . چه اشکالی داره باهاشون معاشرت کنید؟

اخه معاشرت دو روز سه روز در هفته نه که هر روز

بعدم معاشرت بدون فضولی کردن نمیشه.؟

اتفاقا چون آدم های خوبی هستن نمیخوام کاری کنم دلش بشکنه‌

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر