یه همسایه داریم دیوار به دیوار ما. این ولکن ما نیست هر روز دقیق عصر که میشه میاد خونمون . منم بچه کوچیک دارم خودمم تا لنگ ظهر میخوابم شوهرمم ناهار خونه نیست. تازه ساعت ۳ و ۴ موتورم روشن میشه کارامو بکنم که این همسایه مث قاشق نشسته میپره وسط.میاد خونمون میشینه تا ۷ شب. تمام کارام میمونه ول کن نیست انقدم فضوله تمام رفت و آمدهای ما رو چک میکنه بعضی روزا سه چهار بار میاد در خونمون. اگه یه روزم صبح زودتر بیدار شم از سر و صدا میفهمه سریع میاد به یه بهونه ای در خونمون. کلافه ام کرده. بعضی روزا با خواهرم هماهنگ میکنم عصر بریم بیرون به زور میخواد یه جوری همراه ما بیاد بیرون.
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
مثل همسایه شما کلا خونه ی ماست البته این شوهرم هم میادنمیره😂
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
احیانا خودش زودتربیدارنمیشهمنم به همسایه دارم از6بیدارتا7کاراش و تموم میکنهمثل همسایه شما کلا خونه ی ...
آره دقیقا ۷ صبح پا میشه تمام کاراشو میکنه غذاشو میپزه آماده. تازه بچه هم نداره شوهرشم ذاتا آدم منظم و مسئولیت پذیری دیگه خب معلومه از بیکاری حوصله اش سر میره. مث من نیست که بچه ام فقط ۶ مرتبه در روز میریزه میپاشه. شوهرمم ماشالله فقط میاد از سرکار میگیره میخوابه تا فرداش که بره بازم سرکار. اونم میریزه میپاشه من باید جمع کنم.
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر