2777
2789
عنوان

تا حالا شده انقد خراب شه همه چی که رها کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 30 پست
فدای سرت. اینا هم بهای بدست آوردن تجربس

دلم برای خانوادم میسوزه از اونا گرفته بودم

الان کاری دستم نیست 

یه شانس داشتم که سوزوندم

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
چرا عزیزم منم عقدم اینجوری ازم پنهون ماری کرده دیگه بعش اعتماد ندارم شرایط طلاقم ندارم من خالم بده

فقط میتونم بگم جدی باهاش برخورد کن عاقلانه باشه همه چیت

تو فکر کن من تو سه سال نامزدی چقد سخت گرفتم و عاقلانه تصمیم گرفتم وضعیتم اینه🥲

یعنی هر طور بلشه برمیگردن به ذات اصلیشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط میتونم بگم جدی باهاش برخورد کن عاقلانه باشه همه چیتتو فکر کن من تو سه سال نامزدی چقد سخت گرفتم و ...

ادم یه جا میبره

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
دادم برام انجام بده وقتم کم بود ترسیدم خودم نتونم استرس بگیرم ولی خوب نشد پول کمیم ندادم

اره بارها  بعد از تلاشهای خیلی زیاد رها کردم و ب ارامش رسیدم  اما الان برا ازدواجم خیلی حالم بده نمیتونم برای خیلی چیزا رها کنم بنظرم ادم فقط برا زندگیش زمانی ازدواج میکنه میتونه بگه چیزی ازارم میده نمیتونم رها کنم چون غیر ازدواج همه چیو راحت میشه رها کرد

از عدم صداقتش و پنهون کاری‌کاریاش انقد پیش رفته ک الان دیگه حس میکنم هر کاری میکنه و ازم پنهون میکنه ...

اره خیلی اذیت کنندس میفهمم حق داری 

منم خیلی بدم میاد

اره بارها بعد از تلاشهای خیلی زیاد رها کردم و ب ارامش رسیدم اما الان برا ازدواجم خیلی حالم بده نمی ...

مثلا فکر کن یه هدف داری براش چند سال تلاش کردی دلت نمیاد رها کنی سر یه مشکل برای من اینه الان

ادم یه جا میبره

بله

اینکه میگن آدم صبر کنه وو بسازه و.....ی روز همه چی درست میشه و....واقعیتش اینه من خیلی امیدوار شدم به اون روز ولی نمیاد

همه چی طبق منطق پیش میره ،اینکه من میفهمم چه وضعیتیم تلاشم کردم نتیجه نداد پس باید خودمو بکشم بیرون از این منجلاب ولی نمیشه ی چیزای احمقانه ای هست تو خانواده هامون فرهنگامون و.....

فقط میتونم بگم جدی باهاش برخورد کن عاقلانه باشه همه چیتتو فکر کن من تو سه سال نامزدی چقد سخت گرفتم و ...

خیلی باهاش جدی بودم چندین ماهه ما جرو بحثو دعوا داریم باهم اما ادم نشده همش برا زندگیم بعد دعوا ها اون میگه باشه انجام نمیدم چیزی ک دوسنداری بعد باز شروع میکنه کاش میشد رهاش کرد کاش شوهرم نبود خیلی راحت ولش میکردم 

عزیزم تو مشکلت باهاش چیه اگه دوسداری بگو

خیلی باهاش جدی بودم چندین ماهه ما جرو بحثو دعوا داریم باهم اما ادم نشده همش برا زندگیم بعد دعوا ها ا ...

درکت میکنم خیلی سخته

الان ی هفته س بعد هزار تا سختی اومدیم مسافرت از اولش دعوااااا و الانم حس میکنم هیچیییی نمی‌چسبه قشنگ حس مرده دارم خیلی چیزا سنگینی میکنه رو دلم نمیتونم عمیقا شاد باشم

زندگیم ویترین خیلی خوبی داره ولی کاملا متلاشی🙂

درکت میکنم خیلی سختهالان ی هفته س بعد هزار تا سختی اومدیم مسافرت از اولش دعوااااا و الانم حس میکنم ه ...

منم تورو درکت میکنم منم همه میگن شوهرت خوبه تو مقصری اما چ میدونن چ خونی کرده تو دلم ارزوی مرگ دارم براش

منم تورو درکت میکنم منم همه میگن شوهرت خوبه تو مقصری اما چ میدونن چ خونی کرده تو دلم ارزوی مرگ دارم ...

جالبه منم مقصرم حتی از دید پدر مادرم

انقددد نقششو خوب بازی میکنه همه میگن امکان نداره این مقصر باشه

جالبه منم مقصرم حتی از دید پدر مادرمانقددد نقششو خوب بازی میکنه همه میگن امکان نداره این مقصر باشه

اخسنت بقران منم پدر مادر خاهرام همه میگن تو مقصری این بهترین پسره جوری ک حتی خاهرام از بدی من میگن پیشش منم سر همین با خاهرام جنگمه میگم باید قط ارتباط بشه داستان داریم