2777
2789
عنوان

مامانای سرکلاژی توروخدا دارم دق میکنم ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 34 پست

زمانی ک باردار بودم

هفته ۱۲   ان تی   طول سرویکس شد ۳۱

دکتر هیچی نگفت منم ناشی...

آنومالی شده بود ۲۹  تاززززه دکتر گفت رعایت کن

هفته۲۴شدم   ۲۷

گفت  دیره برای سرکلاژ 

استراحتومطلق شدن  کامل...

هفته  ۲۷شدم  ۲۴...

دیگه تا اخر  ۳۸هفته   خواااابیدم خونه مادرم کامله کامل...  با شیاف و امپول  گذشت...

خداروشکر  سالم بدنیا اومد..

اما  حتما اگر مطلق  شدی هممشش نخواب   تا خون لخته نشه و با دکتر اینو  مطرح کن ک  آمپول  آنوکسا   لازمه یا نه.....

مبادا کامل بخوابی و   داستات نشه برات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زمانی ک باردار بودمهفته ۱۲ ان تی طول سرویکس شد ۳۱دکتر هیچی نگفت منم ناشی...آنومالی شده بود ۲۹ ت ...

منم ۱۲ هفته ۳۰ بود هی ب دکتر گفتم خوبه گفت آره عالیه فلان من احمق هیچی ک هیچی انومالی شد ۲۵ رفتم سرکلاژ البته تو بیمارستان گفتن ۲۲ ۲۳ ۲۴ فک کن بلد نبود درست اندازه بگیره سرکلاژ شدم دگ بعدش دکترمو عوض کردم ولی نگفت ک برو برا چک کردنش 

منم الان دراز کشم ی دور شاید تو خونه بزنم ی دستشویی اونم فرنگی برم 

از پله هام بغلم میکنن میبرن میارن 

توکل کردم ب خدا انشالله که بی درد و بی درد سر برام طی بشه

خیلی امیدوارم کردی خیلی😍توکل کردم ب خدا انشالله ک هیچی نمیشه

امیدت ب خدا باشه🌷 . خواهرزادم باطول ۲۹ در هفته ۱۱ بدون سرکلاژ بچش سالم هفته ۴۰ دنیا اومد.استراحتم مث من نمیکرد فقط شیاف میزد.

اگه تونستی هرروز سوره حجرات رو هدیه کن به بچه توراهیت.واسه محافظتش. من میخوندم.انشاالله تاپیک بدنیا اومدن بچتو چندماه دیگه میزنی🎈🌹