2777
2789
عنوان

مامانای سرکلاژی توروخدا دارم دق میکنم ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 34 پست
سرویکس چند بود مطلق در چ حد بود

اولا ۳۳ بود بعد هی کمترم میشد فکر کنم ۳۰ هفته ۲۹ شده بود استراحتمم فقط برای غذا پختن ساده ودستشویی پامیشدم ودکتر هم دوماه یه بار میرفتم بعد شیاف پروژسترون هم بهم داده بود

میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمپول چی استراحت در چ حد سرویکستون چند بود

سرویکس هفته ۱۲  سی میل بود

آمپول پروژسترون و شیاف ۴۰۰

استراحتم فقط کارای سبک مث غذا پختن .جارو نمیکردم کارای سنگین نمیکردم پله بالاپایین نمیکردم. اکثراوقات بصورت خوابیده بودم درحال استراحت

سرویکس هفته ۱۲ سی میل بودآمپول پروژسترون و شیاف ۴۰۰استراحتم فقط کارای سبک مث غذا پختن .جارو نمیکردم ...

منم همون ۱۲ هفته ۳۰ بود دکتر احمق نگفت استراحت انومالی شد ۲۵ بعد اون سرکلاژ بعد اونم دکترمو عوض کردم ک نگفت برو چک کن گفت کاراتو بکن مث قبل سرکلاژ کردی دگ 

ولی خودم میترسم همش دراز کشم

خو خوبه ک ۲۹تو ۳۰ عالی بوده یعنی من ک مطلقم ممکنه ثابت لمونه

به نظرم استراحت خیلی مهمه همش بخواب واز توالت فرنگی هم استفاده کن اصلا نزار یبوست بشی وغذا هم اگه میشه خودت درست نکن من مجبور بودم خودم درست میکردم ولی خیلی استراحت میکردم همش میخوابیدم

به نظرم استراحت خیلی مهمه همش بخواب واز توالت فرنگی هم استفاده کن اصلا نزار یبوست بشی وغذا هم اگه می ...

من توالت فرنگی حموم ۴روز ی بار پنج دقیقه شایدم ی دور خونه بزنم بقیش کلا دراز کشم

خدا کمکم کنه زودتر برسم به ماه اخر

منم همون ۱۲ هفته ۳۰ بود دکتر احمق نگفت استراحت انومالی شد ۲۵ بعد اون سرکلاژ بعد اونم دکترمو عوض کردم ...

۲۵ خیلیم حاد نیس نگران نباش

من دیدم ۱۹ بودن بازم تاآخر بدون مشکل طی شده

شمابدون سرکلاژم میتوتستی بااستراحت ادامه بدی

الانم سعی کن بیشتر استراحت کنی مسافرت حتی کوتاه نرو.دوش سرپایی و کوتاه هفته یبار داشته باش.رعایت کن و استرس نداشته باش.دیکه هرچی بچه بزرگتربشه طول سرویکست کم میشه.این یه روند معمولی واسه همه ست

من توالت فرنگی حموم ۴روز ی بار پنج دقیقه شایدم ی دور خونه بزنم بقیش کلا دراز کشمخدا کمکم کنه زودتر ب ...

نگران نباش ایشالله به سلامت وبه موقع زایمان میکنی فقط استرس نداشته باش بعد شما سرکلاژ هم کردی خودش کمک میکنه که باز تر نشه

انشالله برسونم به هفته های آخر ی روز حالم خوبه ی روز نگران میشم

انشاالله میرسی شک نکن.نگرانم نباش

من اگه آنومالی سنومیدادم شاید طولش شاید به ۱۹ رسیده .ندادم . فقط استراحت کردم .و داروهامو مصرف کردم.آخرشم اگه سز نمیشدم حالاحالا دردم نمیگرفت واسه زایمان