2777
2789

داییم با ی دختره دوست بود خیلی دوستش داشت درحد خاستگاری و اینا بعد یبار همو میبینن متوجه میشه شکم دختره بزرگه بعد کاشف ب عمل میاد خانوم حامله اس ی بچه ۶ ساله هم داره الان شکست عشقی خورده میگه جهنم از همه چی‌ چقدر پول بهش دادم و کادوهای آنچنانی واسش خریدم😂😂😂یعنی منو و خالم ب قدری مسخرش میکنیم اونم طفلک ناراحته همش میگه زنا ذات ندارن🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

گناه داره

اره دلم واسه داییم سوخت واقعا ناراحته ولی نمیتونم خندمو کنترل کنم اخه دایی جان تو چقدر خنگی😂

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختره ازدواج کرده بود؟ چه مارمولکی بوده تو اون مدت به داییت نگفته حقیقتوو

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

دختره ازدواج کرده بود؟ چه مارمولکی بوده تو اون مدت به داییت نگفته حقیقتوو

اره حامله بود ی دختر پیش دبستانی هم داشت فکر کن

بعد داییم میخواست بره خاستگاریش کلی برنامه ریخته بود🤣

یعنی شوهرداشته؟؟

اره حامله هم بودددددد فرض کن

اره حامله بود ی دختر پیش دبستانی هم داشت فکر کنبعد داییم میخواست بره خاستگاریش کلی برنامه ریخته بود� ...

بیچاره داییت چقدی ساده بوده🥺😂😂

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

چه زن بی صفتی بودهداییت باید میرفت تحقیق😝

اخه دوتا شهر بودیم داییم شیراز کار میکرد دختره ام اونجایی بود دیگ ما جدیش نگرفتیم‌ تحقیق بریم

بیچاره داییت چقدی ساده بوده🥺😂😂

اره خیلی همش میگه دیگ دختر خوب گیر نمیاد داغون شده از لحاظ روحی😂