2777
2789
عنوان

ماجرای عشق و عاشقی سمیِ داییم🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 37 پست
هنوز ک خیلی وقت داریازدواج با آدم خوب خیلیییییییییییییی خوبه ایشالا تو زمان مناسب با مورد مناسبت از ...

ممنونم عزیزم ولی خب من تو اطرافم زیاد ازدواج موفق ندیدم خودمم تجربه ی رابطه ی سمی رو دارم دیگه بدتر از همه چی ترسیدم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اره دلم واسه داییم سوخت واقعا ناراحته ولی نمیتونم خندمو کنترل کنم اخه دایی جان تو چقدر خنگی😂

عکس دختره نداری 

هم دلم سوخت هم دلم خنک شد😂🤣

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس دختره نداری هم دلم سوخت هم دلم خنک شد😂🤣

ن از بدشانسی داییم عکساشو پاره کرد نامه هاشو پاره کرد فکر ی چاره کرد🤣🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

ممنونم عزیزم ولی خب من تو اطرافم زیاد ازدواج موفق ندیدم خودمم تجربه ی رابطه ی سمی رو دارم دیگه بدتر ...

خب بهتر ازشون درس بگیر و کارایی ک اونها کردن رو نکن 

رابطه ی دوستی تو سن تو خیلی اشتباهه

یه مدت تنها باش تا روح و روانت رو آروم و سالم کنی و 

بعد تو سن بالاتر یه رابطه ی هدفمند رو شروع کن 

متاسفانه پسرا برای سوءاستفاده حرفای قشنگ میزنن ولی با در غذاشون فقط روح لطیف دخترا آزار میبینه

خودشون راحت رد شکمشون رو میگیرن و میرن

ن از بدشانسی داییم عکساشو پاره کرد نامه هاشو پاره کرد فکر ی چاره کرد🤣🤣

😂🤣

توصیفش کن می خوام ببینم چی بوده دوست پسر تبدیل به شوهر کرده😁😂😂

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

خب بهتر ازشون درس بگیر و کارایی ک اونها کردن رو نکن رابطه ی دوستی تو سن تو خیلی اشتباههیه مدت تنها ب ...

ممنونم ازت عزیزم اره خودمم قصدم این هست بالای ۲۵ واسه رابطه اقدام کنم اونم فقط زیر نظر خانواده ها زیاد حوصله ی ارتباطات پوچ. رو ندارم . درسته یکم زود شروع کردم ولی خب تجربیات خوبی کسب کردم بنظرم ارزششو داشت

😂🤣توصیفش کن می خوام ببینم چی بوده دوست پسر تبدیل به شوهر کرده😁😂😂

ی صورت گردی داشت با ی پوست لطیف و سفید خیلی ظریف و دخترونه بود درکل 

اما خب داییم بیشتر جذب اخلاقش شده بود گفت خیلی‌ مهربونه و حامی ولی خبر نداشت مار خوش خط و خاله🤡🤡

ی صورت گردی داشت با ی پوست لطیف و سفید خیلی ظریف و دخترونه بود درکل اما خب داییم بیشتر جذب اخلاقش شد ...

او😂😂