عزیزم اول بشین خوب فکر کن و بسنج اگر مطمئن شی مثلا چت کرده اونوقت چکار میکنی یا اگر خدای نکرده ملاقات کرده و ... ببین اینو بفهمی ۰کار میکنی
جدا میشی شکایت میکنی یا ممکنه باش بمونی
اگر نمیتونی زندگی رو ادامه بدی برو دنبال مدرک
من برات سرچ کردم دیدم امکان بازیابی چتها هست ولی شرایطی داره مثلا نباید زمان دلیت برای دوطرف تیک خورده باشه بهرحال دول بپرس از یک برد اگاه و بعد گوشیش رو بگیر و ببر بده برات چک کنن یا خودت انجام بده بدا عکسهارو هم ریکاوری کنن و اگر واتساپ یا اینستا داره
حس من میگه در حد یه چت بوده و حتی قصد رابطه حضوری هم درش نیست.
ببین بابد بیشتر بگی از زندگیت که بدونیم ایا خانواده متعهدی دارن یا خیر طرف از پدر مادر و خانواده چقدر حساب میبره و وجهه اجتماعیش چقدر مهم هست براش.
چون بنظر من انسانی که با خواست خودش اومده خواستگاری شما اگر هنوز اونو بخواد خب بهم میزنه و سعی میکنه مجدد بهش برسه اصلا ماجرای دو شهر مختلف مسیله ای نیست دوتا عاشق و از هم جدا کنه
عذر میخوام بیان بدی بکار میبرم ولی بنظرم یه لاس زدن و یه حس شاید شبانه در تنهایی بوده
چون میگن در شب میزان تحلیل و عملکرد مغز متفاوته و گاها ما پیامی ممکنه بدیم به کسی ک عصبانی هستیم ازش و صبح باورمون نشه ما اینکارو کردیم.
ممکنه یک لحظه تحت تاثیر عواملی این اشتباه و کرده باشه.
میشه بگی میزان علاقه و وابستگیتون چقدره و چرا چتدساله زندگی زبر یه سقف رو شروع نکردید