2777
2789
عنوان

نمیفهمم شوهرم بهم خیانت کرده یا راست میگه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2116 بازدید | 128 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بعدش شوهرش به غلط کردن میفته،نه این که این طلاق بگیره بره بعد بشینه زندگی کردن رقیب با شوهرش نگاه ...

خودتو زدی ب اون راه؟ ن پس بشینه زندگی کردن با مرد هرزه رو تحمل کنه 

عزیزم دوری ازین افراد احترام بخودمونه ب جهنم ک بعد ما چ گوهی میخورن

اسی به هیچ کدوم اعتماد نکن 

سعی کن حقیقت رو بفهمی 

مثلاً بگو از کل مسافرتش واست بگه بعد هی از تو حرفاش سوال بپرس ببین دوباره ک میخواد تعریف کنه دوباره همونا رو میگه !!

یا هی تپق میزنه 

به اون هتلی ک اونجا بوده زنگ بزن ببین میتونی اطلاعی به دست بیاری اینک چند شب تو هتل بوده!!! برا چند نفر رزرو کرده بود 

همینجوری دست رو دست نزار و بگو مثلاً طلاق 

خودتو زدی ب اون راه؟ ن پس بشینه زندگی کردن با مرد هرزه رو تحمل کنه عزیزم دوری ازین افراد احترام بخود ...

اگه مثل من صد در صد مطمئن نباشی خیانت کرده چی؟ بازم اینکارو بکنیم؟

خودتو زدی ب اون راه؟ ن پس بشینه زندگی کردن با مرد هرزه رو تحمل کنه عزیزم دوری ازین افراد احترام بخود ...

همون شهری ک دختره اونجا زندگی میکرده؟؟

ببین چرا اونجا رو انتخاب کرده مثلاً از صاحب کارش جویا شو ببین به اصرار شوهرت فرستادنش اونجا یا دستوری بوده

همون شهری ک دختره اونجا زندگی میکرده؟؟ببین چرا اونجا رو انتخاب کرده مثلاً از صاحب کارش جویا شو ببین ...

نه یه شهر دیگه بوده هر شب تصویری حرف میزدیم با هم

ولی اون شب آخر شب یهو یجوری بود ناراحت بود انگار و بعد رفتم دیدم دختره کانالش اینو نوشته و

نه یه شهر دیگه بوده هر شب تصویری حرف میزدیم با همولی اون شب آخر شب یهو یجوری بود ناراحت بود انگار و ...

خب میتونی از طریق دختره بفهمی 

می‌دونی کجا کار میکنه؟

امکانش رو داری بری شهرش؟

بپرسی کجا بوده اون شب؟

از مامانش بپرس

خب میتونی از طریق دختره بفهمی می‌دونی کجا کار میکنه؟امکانش رو داری بری شهرش؟بپرسی کجا بوده اون شب؟از ...

دختره دانشجوی معلمیه من رفتم با پیج فیک دیدم که تمام روز استوریش از دانشگاه و کلاس میذاشته

ولی به نظرم باشوهرت سرد نشو 

وانمود کن ک حرفاش رو باور کردی ولی دنبال حقیقت باش 

اگ وانمود کنی باور کردی ممکنه دوباره یه سوتی یا اتو بده دستت

از طرفی اگ‌ ثابت بشه شوهرت درست میگه دوباره روت میشه تو چشاش نگاه کنی!!!

خب میتونی از طریق دختره بفهمی می‌دونی کجا کار میکنه؟امکانش رو داری بری شهرش؟بپرسی کجا بوده اون شب؟از ...

دقیق نمیدونم 

ولی بیوش زده آموزگار

استوری های اون تاریخش هم از درس و اینا هستش

درس میخونه

دختره دانشجوی معلمیه من رفتم با پیج فیک دیدم که تمام روز استوریش از دانشگاه و کلاس میذاشته

ببین به نظرم بتونی بفهمی ک به اسم اون دختر تو اون چند روز بلیطی به اون شهر صادر شده یانه

ولی باید بری پیش یه وکیل