سلام من دو ساله نامزدم(عقدیم) همسرم فامیلمون میشه پسرخالمه قبل از من با یه دختری دوست بوده که همکلاسی بودن و رفت خاستگاریش ولی خانواده ها چونکه از استان های مختلف بودن قبول نکردن و بهم خورد خاستگاریشون و اومد خاستگاری من و چون از بچگی عاشقش بودم قبول کردم و عقد کردیم
چند وقته دیدم یه کانال روزمرگی داره اون دختره و متن و این چیزا میذاره
بعدش شوهرمم کانال زد برای خودش و شروع کرد اهنگ و روزمرگی ازین چیزا گذاشتن که ممبری هم نداشت. تا اینکه دیدم اون دختره عضو کانال شوهرم شده به شوهرم گفتم گفت والا خودش اومده و نمیدونه و بیرونش کرد از کانال
چند وقت پیش همسرم برای یه کاری رفته بود یه شهر دیگه و دور بودیم از هم ؛ رفتم اتفاقی کانال اون دختره دیدم تو کانالش زده : امشب بهم گفت دوستم داره هنوز اگرچه دیر اگرچه دور ؛ رفتم تو بیو کانالش دیدم لینک چت ربات هست، زدم روش و عکس خودمو شوهرمو براش ارسال کردم گفتم چ حسی داره؟ (نخواستم حرصش بدم خاستم روشه همچی) دیدم اونم یه شات فرستاد از صفحه چت ربات که یکی براش نوشته بود دلم خیلی تنگه برات و حرفای عاشقانه ولی پیام از ربات چت بود نه پیوی ولی زده بود پیام دریافتی از (اسم پیج همسرم). دنیا سرم خراب شد زنگ زدم ب شوهرم گفتم باید وارد حساب تلگرامت شم و بالاخره رمز داد و وارد حسابش شدم(یه شهر دیگ بود) رفتم پیوی دختره گفتم التماست میکنم مدرکی اگه داری بده ک بدونم چیکار کنم زد زیر همچی ک نمیشناسم شوهرتو
ولی ازونطرف تمام پیام هامو فوروارد میکرد به تلگرام همسرم(نمیدونس من تو حسابشم) بعد گفت الکی اون چتو ساختم چیزی بین ما نیست بخدا و فلان
با کلی گریه زنگ زدم همسرم گفتم نمیخام دیگ باهات باشم و فلان و اونم پیام داد دختره هرچی تونست بارش کرد بهش گفت دختره ی ه*رزه ازت شکایت میکنم ب بابات میگم حسادت زندگی مارو نکن
اونم گفت میدونم زنت داره میبینه نترس چیزی نمیگم ولی بدون بخاطر پدر مادرم سکوت میکنم و اکانتشو پاک کرد کلا
یه هفته بعدش همسرمم اکانت تلگرامشو پاک کرد کلا
بهش گفتم واسه چی پاک کردی گفت دوباره اکانت جدید میخام بزنم ک این نداشته باشه دیگه