2777
2789
عنوان

یکی از عجیب ترین زوج ها و ازدواج ها تو فامیل ما

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 22 پست
چقد حسودی اونی ک دعا میگیرهچشم ندارن ی زوج خوشبخت باشنانگار همه زوج ها باید طلاق بگیرن یا همش دعوا ک ...

حسودن 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندیییییین ماه پیش یادم اومد همچین تاپیکی زده بودی قبلا در موردشون.خب همین حال خوبشون کنار هم مهمه. ...

این‌قدر دوسشان دارم که دلم میخواد همیشه راجبشان حرف بزنم.. روزهای اول که ازدواج کردن همه گفتن درسته دکتره اما احمقه

حالا بعد چند سال همه فهمیدن خانم دکتر از همه عاقل تر بوده 

اون نه بخاطر حرف مردم نه بخاطر بقیه نه بخاطر کلاس و چشم تو هم چشمی نه بخاطر هیچی تو ازدواج انتخاب نکرد اون بخاطر دلش و خودش انتخاب کرد

چقد حسودی اونی ک دعا میگیرهچشم ندارن ی زوج خوشبخت باشنانگار همه زوج ها باید طلاق بگیرن یا همش دعوا ک ...

چنین آدمای این‌قدر زیادن که به فکرتم نمی‌رسه..

گاهی آدمای تو زندگیت اینجورن که از چشمات بیشتر بهشون اعتماد داری..

چنین آدمای این‌قدر زیادن که به فکرتم نمی‌رسه..گاهی آدمای تو زندگیت اینجورن که از چشمات بیشتر بهشون ا ...

اره  واقعا  زیادن 

ی نفر از فامیلای یکی از دوستام دعا نویس شده بود ، زندگی دوستم ب فنا رفت

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

این‌قدر دوسشان دارم که دلم میخواد همیشه راجبشان حرف بزنم.. روزهای اول که ازدواج کردن همه گفتن درسته ...

امیدوارم زندگی‌خودت هم سرشار از عشق و انرژی مثبت باشه که از خوشبختی بقیه خوشحالی‌😍

بجز اختلاف سنی من چیز عجیب دیگه ای پیدا نکردمخوشبخت باشن

عزیزم تفاوت اونا اینه که همه چیزهای که بقیه میگن تفاهم و نهایتا با یکی دوتاشون کنار میان با هم ندارن..از لحاظ سنی، تیپ شخصیتی، تحصیلاتی، شغلی، مالی (چون قاعدتاً یک پزشک متخصص درآمدش با یک کارمند ساده قابل مقایسه نیست)، حتی زبان مادری...،

و اینکه با وجود این همه تفاوت جز خوشبخت ترین آدما که دارن تو دنیا زندگی میکنن