2777
2789
عنوان

دنیا محل آزمایش انسان هاست شک نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 50 پست
به نظرم دنیا محل آزمایش و امتحانه و البته پرورش خدا خیلی وقتا با خیلی سختی ها خیلی چیز ها یاد آدما م ...

احسنت♥️🌹

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبول دارم دنیا محل ازمون ادماست. اما خدا ب یکی ب شدت رفاه داده . و با رفاه تمام ازماییش میگنهو ب یکی ...

همه چیز بر پایه حکمت بوجود اومده

امان از حفظ ظاهر

اگه هیچکس حفظ ظاهر نمیکرد در برابر سختی و مشکل همه چیز آشکار میشد 

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

[QUOTE=362267959]قبول دارم دنیا محل ازمون ادماست.  اما خدا ب یکی ب شدت رفاه داده . و با رفاه تمام ازماییش میگنه 

اره ما همیشه نمیتونیم از کارخدا سر در بیاریم مثلا خدا به یکی پول میده خود اون شخص رو امتحان میکنه ببینه ظالم میشه مغرور میشه فک میکنه خودش به دست آورده یا میفهمه ک خدا بهش داده  یا چی ، بقیه رو مثلا امتحان میکنه ک حسودیشو میکنن سعی میکنن اذیتش کنن یا تخریبش کنن ،یا اگ اون پولداره عوضی باشع بهش باج میدن تسلیمش میشن یا حتی اگ عوضی باشه میرن سمتش و کلیییی چیز دیگ تو خیلی موارد دیگ

خدایا خودمو به تو سپردم.

همه چیز بر پایه حکمت بوجود اومدهامان از حفظ ظاهراگه هیچکس حفظ ظاهر نمیکرد در برابر سختی و مشکل همه چ ...

ن من واقعا ی سری ادمارو میبینم کافیه بگن این رو میخام بدون هیچ تلاشی بهش  نیرسن. 

ن من واقعا ی سری ادمارو میبینم کافیه بگن این رو میخام بدون هیچ تلاشی بهش نیرسن.

منم بدون هیچ تلاشی به هرچی که بخوام میرسم

اما حال روحیم...