2777
2789
عنوان

عوارضی که زایمان طبیعی برای شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 4113 بازدید | 294 پست
اتفاقا سزارین خیلی درد داره ،فکر کن هفت لایه بدنت پاره میشه ،خیلی سخته واقعا.و ترس من از سزارین بخاط ...

اینجا بعضی از عزیزانی که سزارین کردن، میگن چون عصب های اون قسمت آسیب دیده، دیگه حس نداره، خارش و سرما رو متوجه نمیشن. 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب واقعا گشاد میشن...فک کن اگر تغییر نداشت چرا دنبال ترمیم میرن

یعنی آمار گرفتین فقط اونایی که طبیعی زایمان کردن میرن ترمیم؟ 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

خب اگه از کمر بی حس بشی تو زایمان اپیدورال ،،،،قطعا نمیتونی زور بزنی !!پس بچه چه جوری بدون زور زدن ب ...

نمیدونم واقعا  میدونم الان در خارج که همه همینطور زایمان میکنن ایرانم هرکس بخواد

من تجربه نداشتم در واقع زمان بچه اولم نبود  دومی هم صرفم نکرد چون زایمان دوم راحت تره

اتفاقا سزارین خیلی درد داره ،فکر کن هفت لایه بدنت پاره میشه ،خیلی سخته واقعا.و ترس من از سزارین بخاط ...

ن عزیزم اصلا اینطور نیست اصلا درد وحشتناک نداره و دردش تاقبل از راه رفتنه و ب محض راه رفتن خیلی نرمال ب کارات میرسی...اگر کنترل روی وزن داشته باشی و شکمت چاق بیش از حد نشه اصلا شکم هم روی بخیه نمیفته

اینجا بعضی از عزیزانی که سزارین کردن، میگن چون عصب های اون قسمت آسیب دیده، دیگه حس نداره، خارش و سرم ...

خواهر عمسر من بنده خدا میگه هم  بی حسه هم،درد داره ،اصلا نمیدونه چجوری توضیح بدا.

ولی میدونی چیه هر کس با توجه به تجربه خودش نظر میده.و به قول یکی از دوستان درست میگن بدن با بدن فرق داره.شاید یکی طبیعی براش راحت تره و یکی سزارین.

خیلی ها خودشون طبیعی رو انتخاب میکنن و خیلی ها سزارین رو.

من به شخصه طبیعی رو ترجیح میدم.

چرا عزیزم؟ کجای طبیعی بد بود؟ شما مگه سزارین تجربه کردید؟

موقع سزارین یکم ازجفت توشکمم موندمرگ روباچشمام دیدم تارفتم کورتاژکردم خیلی اذیت شدم خیلیی نه سزارین نشدم ولی بهتره ب نظرمن ازدکترت خوب باشه 

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
مگه شما تو بدن میلیون ها زنی هستین که طبیعی زایمان کردن؟! خودشون میگن فرقی نکرده و راضی ان، شما میگی ...

عجب ؟؟؟؟

شما یه مثال بی منطق داری میزنی !!!

سردرد نیست که من ندونم علتش چیه !!یا خوب شدن یا نشدن !!

مثل این میمونه که شما بگی من می‌دونم تو سزارین شکم رو پاره میکنن هفت لایه !!!!

بعد من بگم نه شما نمیدونی !!!!!مگه سزارین شدی و توی بدن میلیون ها زن هستی که ببینی شکم رو پاره میکنن یا نه !!

خب عزیزدلم ،،،فضای مجازی هست ،،،من خودم زنم ،،،وبتی مراحل زایمان رو می‌دونم ،،،،

چیزی که کاملا مشخص هست،،،، احتیاج نیست تو بدن هزار نفر باشی حتما