2777
2789
عنوان

عوارضی که زایمان طبیعی برای شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 4451 بازدید | 297 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زایمان طبیعی هیچ عوارضی نداره و بنظر من ب اینهمه درد می ارزه بهونه ی خانمهایی ک از زایمان طبیعی میتر ...

خیر عزیزم کاملا مخالفم با حرفت برشی که به قسمت پرینه میزنن باعث گشادی میشه و من خودم دیدم زن داداشم بعد عمل دکترش چقد گوشت اضافه از وازنش تراشیده بود 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
خب آخه اونا شغل چندین سالشون هست و براشون عادی و خسته کننده شده !!!روزی ده بیست تا زن حامله و زاعو م ...

دقیقا برای اونا طبیعیه،ما فشار می‌خوردیم که چرا اونا الان راحتن و میگن می‌خندن.

من از مامای همراهم حرصم گرفته بود،اون دیگه باید میومد کنار من.

عزیز دلم کسی منکر این نمیشه که واژن همون اندازه ی بچه گشاد بمونه !!!میگیم جمع میشه به مرور زمان ((( ...

شما وقتی باردار میشی حتی موی سرت هم مث قبل نمیشه .حالا چه سزارین باشی چه طبیعی کل بدن کل هورمون ها کل ویتامین ها وپروتین ها همه دستخوش تغییر میشن .بعدم فردی که رابطه داره با کسی که باکره است فرق داره با افزایش سن کم تحرکی همه اینا هم اثر دارن که یه زایمان چیزی نیست دربرابر اونا  آنقدر یه زایمان طبیعی رو چماغ نکنید بزنید تو سر زنا همش فکر کنن کاربدی میکنن یا بیسوادن یا عقب مونده این چیزیه که خدا راه طبیعی شو برامون قرارداده وخودش هوای بنده شو داشته مطمئنا

یه بیمارستان تو‌شهر ما هست تمام کادر دانشجو هستن فکر کن کسی بخواد سزارین کنه اونجا یه دانشجوی ترم او ...

یا خدا 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

من حتی آرایشگاه میرم نمیزارن شاگردش بند بندازه برام 

سزارین زیر دست انترم چه شود

یا خدا 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫من حتی آرایشگاه میرم نمیزارن شاگردش بند بندازه برام سزارین زیر دست انترم ...

دقیقا کادر اونجا دلسوزی کرد بهم همه چیو گفت البته اینو همه میدونن بهم گفتن 

گفت هر کی از اینجا بره با باز شدن بخیه و عفونت برمیگرده بستری میشه برای درمان

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
خیر عزیزم کاملا مخالفم با حرفت برشی که به قسمت پرینه میزنن باعث گشادی میشه و من خودم دیدم زن داداشم ...

پس چرا من حتی رد بخیه هم محو شده 

ببخشیدا شوهرم هرچقدر نگاه می‌کنه اصلا رد بخیه رو نمی‌بینه 

برم دست دکترم ببوسم پس

عزیز دلم کسی منکر این نمیشه که واژن همون اندازه ی بچه گشاد بمونه !!!میگیم جمع میشه به مرور زمان ((( ...

من زایمان دومم سخت تر بود ،دکتر گفت چون فاصله انداختی واژن تنگ شده ،هشت سال فاصلشون بود

ای خواهر نگم برات شوهرم از رابطه سرد شد میگفت مثل قبل نیست الانم زجرش باهامه دستشویی میرم خیلییی اذی ...

منم روغن زیتون روغن بادام  سالاد سبوس .یوقتا میگم خدایا راضیم بمیرم شوهرم میگه ناشکری نکن..میگم بواسیر بگیر یبوست بگیر بعد هربار قبل توالت رفتن ...بسم الله بگو  که بدون درد دفع کنی .کاش یبار تجربه ش میکردن همین امشب میگم کلی استرس اضطراب دارم میگه واسه چی ..واسه همین مرض لعنتی ..یکسال هیچ جا نرفتم  بخاطر این مشکلم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

ای بابا، نباید خودمون رو گول بزنیم .وقتی بچه دار میشیم طبیعی یا سزارین فرقی نداره ، تغییرات بعدش رو هم باید بپذیریم متاسفانه.