2777
2789
عنوان

عوارضی که زایمان طبیعی برای شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 4833 بازدید | 306 پست
دکترا که برای تبلیغ ترمیم اینا رو میگند ،البته هستند آدمایی که شاید مدل بدنشون طوریه که به حالت اول ...

اصلا من نصف حرف دکترارو قبول ندارم یکی از بهترین دکترای زنان میگفت چای ماسالا برای خانوما خوب نیست نمیدونم بخندم یا گریه کنم

احسنت منم دقیقا منظورم حرف شماست ک هردو عوارض دارن...انقد پرادعا نیان بگن نه اصلا اب از اب تکون نمیخ ...

خب براشون اتفاقی نیفتاده حتما که گفتن آب از آب تکون نخورده عوارض مال هر دو هست ولی اگه قرار بود همه عوارض بگیرن که یه مرکز مخصوص برای خانم ها بعد زایمان میزدن چون با این هم زائو کلی بیمارستان نیاز بود فقط تا عوارض زایمان خانم هارو جمع کنه،همه که عوارض ندارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عذاب آور ترین بخش زایمان هم اونجا بود که من داشتم از درد جون میدادم بعد سه جهار نفری اومده بودن بالاسرم با صدای بلند بگو بخند میکردن انگار نه انگار من رو اون تخت لعنتی دارم عر میزنم از درد خدا لعنتشون کنه

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

اصلا من نصف حرف دکترارو قبول ندارم یکی از بهترین دکترای زنان میگفت چای ماسالا برای خانوما خوب نیست ن ...

یکیشون مادر من رو که دیابت داشت برد برای کورتاژ بعدم‌ با کمال پررویی گفت نیازی نداشتن کورتاژ بشن ،من اشتباه تشخیص دادم ،زنیکه احمق

عذاب آور ترین بخش زایمان هم اونجا بود که من داشتم از درد جون میدادم بعد سه جهار نفری اومده بودن بالا ...

آخ گفتی انگار نه انگار عین خیالشون نیست، تازه خیر سرم من مامای همراه داشتم اونم با بقیه واستاده بود بگو بخند دلم میخواست پاره ش کنم

آخ گفتی انگار نه انگار عین خیالشون نیست، تازه خیر سرم من مامای همراه داشتم اونم با بقیه واستاده بود ...

آخ که روح و روانم داغون شد 

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

زایمان طبیعی هیچ عوارضی نداره و بنظر من ب اینهمه درد می ارزه 

بهونه ی خانمهایی ک از زایمان طبیعی میترسن و میخوان پول سزارینو از همسرشون بگیرن اینه ک زایمان طبیعی باعث گشادیه

و در اصل این ب آناتومی بدن برمیگرده 

کسی ک از اول جمع بوده همونجور می مونه و محاله گشاد بشه تازه اگه بخیه هم داشته باشه تو رابطه های بعد از زایمان احساس جمع شدگی بیشتری رو حس میکنه ک ب مرور عادت میکنه و درست میشه

آخ گفتی انگار نه انگار عین خیالشون نیست، تازه خیر سرم من مامای همراه داشتم اونم با بقیه واستاده بود ...

خب آخه اونا شغل چندین سالشون هست و براشون عادی و خسته کننده شده !!!

روزی ده بیست تا زن حامله و زاعو میبینن،،،،نمیشه که هی وایسن به هرکدوم توجه کنند

حالا من تو اتاق عمل بودم ،،،استرس شدید داشتم ،،،دکترا داشتن حین بریدن شکمم در مورد سریال ترکی و این چیزا حرف میزدن و کلی میخندیدن و شوخی میکردن

دختر خاله طفل معصوم منم دولتی بود ۴۸ساعت تو زایشگاه دختر ۱۹ساله نگه داشتن جسم و روح دختر داغون شد تا ...

یه بیمارستان تو‌شهر ما هست 

تمام کادر دانشجو هستن فکر کن کسی بخواد سزارین کنه اونجا یه دانشجوی ترم اول دوم میاد شکمشو پاره میکنه دکتر کنار وایمیسته میگه اینکارو‌کن اونکارو‌کن .در واقع مریض میشه موش ازمایشگاهی دست اینا 

خود کادر اونجا بهم گفت خدا خیرش بده

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم