2777
2789
عنوان

درد سزارین چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 60 پست
ن نبردنم سزارین .هرجور شد بچه رو طبیعی ب زور خودشون آوردن.حالا دخترم جناغ سینه اش فرورفته است خیلی ح ...

بمیرم من بمیرم برای نوزاد به اون کوچیکی همچین دردی رو تحمل کرده خب کثافتا طبیعی به چه قیمت خدا ذلیلشون کنه. لعنت ب اون گوسفندایی که حق نوع زایمان رو از زن سلب کردن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا زنا بدبختن.والا چه طبیعی چه سزارین هردو دردناکن

موافقتم تا ابد. کاش رحم مصنوعی زودتر ساخته بشه لااقل بچهامون همچین عذابی رو تجربه نکنن. منکه دوسال میگذره هنوزم همون جای آمپول نخاع درد میکنه بخیه‌م خارج وحشتناک داره احتمالا عفونت جزئی درون شکمی دارم اه 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
موافقتم تا ابد. کاش رحم مصنوعی زودتر ساخته بشه لااقل بچهامون همچین عذابی رو تجربه نکنن. منکه دوسال م ...

خارش

یعنی اون یه هفته ک ترقوه اش خوب شد من تو جهنم بودم از لحاظ روحی

حق داشتی درد و ضعف جسمانی خودت یه طرف، اینکه ببینی بچه کوچولو سالمت رو داغون کردن یه طرف🤦🏻‍♀️

حق داشتی درد و ضعف جسمانی خودت یه طرف، اینکه ببینی بچه کوچولو سالمت رو داغون کردن یه طرف🤦🏻‍♀️

باز خداروشکر از لحاظ عقلی بلایی سرش نیومد دور از جونش فلج مغزی میشد چکار می‌تونستم بکنم

فک کنم خدا هم مذاکره.والا هرچی عشق و حاله برا اوناست دردش برا ماست

😂👌🏻 حتی تو سختی های بعدشم شریک نیستن از زحمات بچه داری ۲۴ ساعته بدون استراحت اخرشم میگن اووو مگه چیکار میکنی یدونه بچه آوردی ننه ما دوجین بچه زایید هیچیش نشد

باز خداروشکر از لحاظ عقلی بلایی سرش نیومد دور از جونش فلج مغزی میشد چکار می‌تونستم بکنم

وای وای دور باشه از همه بچهای دنیا همچین بلایی🥺🤦🏻‍♀️

بدبختی این بود بخیه خیلی زیادی هم خوردم پرینه رو با قیچی پاره کردن

هم قیچی زدن هم استخون بچه مظلوم رو شکستن. احتمالا یه عنترن بیسواد سال اولی آوردن بالاسرت.

آره من تا زمانی اذیت بودم تا از تخت اومدم پایین راه رفتم و معذرت میخوام شکمم کار کرد تموم شد فرداش ۳ ...

خداروشکر انشالا همیشه سلامت باشی و مریضیا رو اینجوری پشت سر بذاری احتمالا هم قوت داشتی هم جراحیت خوب انجام شد من تو هر دو مورد تــــر زدم😅🥲