2777
2789
عنوان

درد سزارین چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 60 پست
من طبیعی آوردم.دهانه رحم باید تا ده سانتی متر بازشه ک طبیعی رخ بده مال من رو شیش و نیم قفل کرد و آمپ ...

اخییییی بمیرم برات من شنیده بودم خیلی سخته خواهرزاده خودمم با این مکنده هایی ک بچه و میارن نزدیک بود ناقص کنن خوب شد کوچولوی نازت؟ 

مگ دکتر خنگ معاینه نمیکنه ک طرف میتونه یا نه لگنش کوچیکه یانه 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

وقتی رفتم اتاق زایمان دیگه ن راه پیش داشتم ن راه پس.ب این فکر میکردم چطور یه بچه میخواد از اونجام خارج بشه تمام تنم یخ میزد از فکرش.بعد اینکه زایمان کردم تیم رفت رو چهل گفتن اگ تا یه ساعت دیگه پایین نیومد مادر رو بفرستین بخش کرونا .هیچی دیگه خداروشکر کم کم پایین اومد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخییییی بمیرم برات من شنیده بودم خیلی سخته خواهرزاده خودمم با این مکنده هایی ک بچه و میارن نزدیک بود ...

اره یه هفته ای خوب شد.دکترای الان پولی آن.من اون زمان پول سزارین نداشتم درحال ساختن خونه بودیم هزارتومان نداشتیم.دکتر معاینه کرد گفت عالیه برو طبیعی.خودش تو اون بیمارستان ک رفتم زایمان کنم کار نمی‌کرد دکتر دیگه اومد بالا سرم معاینه کرد گفت لگنت کوچیکه تو باید سزارین بشی اما الان بچه موقعیت مناسبی نداره هرطور شده باید بیارمش

واقعا شکسته بود خوب شد حال بچت دقیق منم ب خاطر اون سطر آخر کلی پول خرج کردم سزارین یشم اصلا نمیتونست ...

اره شکسته بودن اما خودشون نگفتن پقتیگ پرستار لباس تنه دخترم میکرد جیغ بنفش میکشید.من کلا چنان خوابم گرفت ک اصلا نفهمیدم کی اومدن بچه رو بردن ازش عکس گرفتن.مامانم یقه پرستارا گرفته بود ک چرا دستش تکون نمیخوره دیگه اونجا گفتن شکسته

من رسما جون دادم فکر‌میکردم آخر دنياست

تا روز هفتم که بخیه رو کشیدن مث پیرزنا خمیده راه میرفتم صاف میکردم کمرمو حس میکردم شکمم داره پاره میشه. ده دیقه از وقت شیاف میگذشت اشکم درمیومد . تازه من تحمل دردم بالاس من ۹ ساعت درد زایمان طبیعی کشیدم آخ نگفتم. آخرشم ک بخیه پاره شد و عفونت مرگبار. از اولشم من گی شانس بودم😂💔

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اره یه هفته ای خوب شد.دکترای الان پولی آن.من اون زمان پول سزارین نداشتم درحال ساختن خونه بودیم هزارت ...

چقدر سخت بوده برات بنظرم طبیعیم باید پول بدی بری خصوصی حداقل بیشتر بفکر ادمن 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
چقدر سخت بوده برات بنظرم طبیعیم باید پول بدی بری خصوصی حداقل بیشتر بفکر ادمن

اره ما اون دوره خیلی دستمون خالی بود .ولی ب نظرم دکتر اگ ترقوه بچه رو نمیشکوند بچه راحت دنیا نمیومد اینطوری شونه اش جمع میشه کوچیکه میشه میاد بیرون 

منم فقط از تخت اومدم پایین درد داشتم بعدشم داشتم ولی با شیاف خیلییییی دردم کمتر شد تو چرا اینقد اذ ...

من اینجوری بگم که شیاف فقط جلوی گریه‌مو میگرفت فقط درد رو قابل تحمل میکرد برام. وقتی بهوش اومدم بااینکه از کمر به پایین بیحس بودم وقتی شکممو فشار دادن دردی رو حس کردم به جرات میتونم بگم از زایمان طبیعی بدتر بود(قبلش درد زایمان طبیعی داشتم ولی نشد و سز اورژانسی شدم)

حراجی برای من بد پیش رفت. اورژانسی و عجله ای بود. روز هشتم هم ک بخیه پاره شد 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اره ما اون دوره خیلی دستمون خالی بود .ولی ب نظرم دکتر اگ ترقوه بچه رو نمیشکوند بچه راحت دنیا نمیومد ...

همون دیگ بچرو عذاب دادن نامردا وگرنه بنظرم تا لحظه اخرم مادر نتونه سزارین میشه کرد به احتمال زیاد نکردن گفتن نمیشه

همون دیگ بچرو عذاب دادن نامردا وگرنه بنظرم تا لحظه اخرم مادر نتونه سزارین میشه کرد به احتمال زیاد نک ...

دکتر گفت دهانه رحمت متورم شده اصلا زور نزن خطرناکه،حالا از اون ور آمپول فشار برام زده بودن دست خودم نبود 

من طبیعی آوردم.دهانه رحم باید تا ده سانتی متر بازشه ک طبیعی رخ بده مال من رو شیش و نیم قفل کرد و آمپ ...

با حضرت پشم استخون بچه رو شکستن؟؟؟؟؟؟؟😳 اینا دیگه چه حیوونایی بودن دهنشونو سرویس نکردی؟ وقتی زایمان پیش نرف چرا نبردنت سزارین ؟ منم آمپول فشار زدن بعد ۹ ساعت از ۴ سانت بیشتر نشد دخترم افت ضربان گرفت بردن سزارین. بااینکه خییییلی زجر کشیدم ولی شکر میکنم سز شدم چون مطمعنم اگ طبیعی بودم دختر منم خیلی زجر میکشید خدا ازشون نگذره

با حضرت پشم استخون بچه رو شکستن؟؟؟؟؟؟؟😳 اینا دیگه چه حیوونایی بودن دهنشونو سرویس نکردی؟ وقتی زایمان ...

ن نبردنم سزارین .هرجور شد بچه رو طبیعی ب زور خودشون آوردن.حالا دخترم جناغ سینه اش فرورفته است خیلی حالم بد میشه نگاه میکنم.میگم احتمالا جناغ سینه اش هم شکسته ما متوجه نشدیم شکلش اینطور مونده

دکتر گفت دهانه رحمت متورم شده اصلا زور نزن خطرناکه،حالا از اون ور آمپول فشار برام زده بودن دست خودم ...

دهانه رحم من زخم بود! بخاطر سرکلاژ حساسیت شدید گرفته بود هفته قبلشم نخ دهانه رحمم رو باز کرده زخم و داغون بود ولی رفتم سز. یه گندی زدن یجوری ماس مالی کردن رف