2777
2789
عنوان

درد سزارین چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 61 پست

طبیعی چجوریه تجربه دارا

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
خب چون میگن خونریزی داری مثل طبیعی یا شایدم بیشتر

اون که تا ماه ها هست تا رحم‌جمع بشه طول میکشه 

من بعد سز یه لرز وحشتناک داشتم به خاطر اینگه خونریزی ام‌خیلی زیاد بود 

و اینکه جراحی سختی هم داشتم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه روز؟؟؟ خدایی برا شما یه روز بود درد و سختیش؟ پ چرا من انقد زجر کشیدم تف تو شانسم😓

آره من تا زمانی اذیت بودم تا از تخت اومدم پایین راه رفتم و معذرت میخوام شکمم کار کرد تموم شد 

فرداش ۳ طبقه پله بالا رفتم

یه روز؟؟؟ خدایی برا شما یه روز بود درد و سختیش؟ پ چرا من انقد زجر کشیدم تف تو شانسم😓

منم فقط از تخت اومدم پایین درد داشتم بعدشم داشتم ولی با شیاف خیلییییی  دردم کمتر شد  

تو چرا اینقد اذیت شدی؟

دردش درد بخیه هاس که اونم با شیاف دردت کم میشه من سر زایمان اولم اذیت نشدم الان اسفند زایمان دوممه ...

دوم راحت تر امدی خونه شکم بند ببند شل البته خیلی کمک مکنه تا میتونی کمپوت آناناس و گلابی بخور خیلی زودتر پا میشی سرپا

مامانی گل 

داشتم تاپیک هاتو میخوندم. فقط ی چیز بگم باقی ش کاملا به خودت مربوطه. خیلی تلاش برای طبیعی نکن . اگه نمیشه ولش کن سزارین کن .

دور از جون دیر میشه بچه مدفوع می‌کنه یا هزار تا چیز دیگه... اون موقع با بخیه و هزار درد دور از جونت باشه باید گرفتار بیمارستان بشی.

واگذار کن به خدا. نشد بیخیالش سزارین شو تموم شه بره

طبیعی چجوریه تجربه دارا

من طبیعی آوردم.دهانه رحم باید تا ده سانتی متر بازشه ک طبیعی رخ بده مال من رو شیش و نیم قفل کرد و آمپول فشار برام میزدن دکتر گفت لگنت کوچیکه بچه خدای نکرده یا فوت میشه یا فلج مغزی دیگه نشست روبروم رفت تو فکر ‌‌‌‌‌‌‌بعدش سه تا پرستار افتادن رو شکمم و بچه دنیا اومد .بعد مامانم گفت دست بچه چرا تکون نمیخوره گفتم خب چون کوچیکه و جون نداره خلاصه من خوابیدم وقتی بیدار شدم مامانم گفت بچه ترقوه اش شکسته .هیچی دیگه فقط ادمو زجر کش میکنن ک طبیعی بیاری آدم حس حقیرشدن بهت دست میده ک پاهات باز نگه داشتی هرکس برسه دست بکنه داخل رحمت و معاینت کنه و زور بزنی بچه بیاری برا من اون لحظه سخت بود

من طبیعی آوردم.دهانه رحم باید تا ده سانتی متر بازشه ک طبیعی رخ بده مال من رو شیش و نیم قفل کرد و آمپ ...

واقعا شکسته بود 

خوب شد حال بچت 

دقیق منم ب خاطر اون سطر آخر کلی پول خرج کردم سزارین یشم اصلا نمیتونستم ب طبیعی فک کنم