2777
2789

گوشی ۷۰ میلیونی رو میده ۴ میلیون آخه با عقل جور درنمیاد اصلا منو یاد کوروش کمپانی میندازه کاراش😐💔

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه گوشی ۷۰ م میده ۴ م بنظرت میشه اعتماد کرد . کجای ایران آف ۶۰ میلیون میزنه

دقیقا ۹۱ درصد تخفیف اونم فکر کن پی اس فایو ۳۰ میلیونی رو میده ۷۰۰ هزار تومن😂💔یه ریگی به کفششون هست ۷۰۰ هزار تومن پول ارسالشه فقط😂💔

دقیقا ۹۱ درصد تخفیف اونم فکر کن پی اس فایو ۳۰ میلیونی رو میده ۷۰۰ هزار تومن😂💔یه ریگی به کفششون هست ...

خب اخه زده مثلا ساعت ۱۲ و‌ده دقیقه بامداد به نظر من یک دقیقه اس بعد تو اون یک دقیقه تموم میشه یعنی این طوری نیست؟

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
خب اخه زده مثلا ساعت ۱۲ و‌ده دقیقه بامداد به نظر من یک دقیقه اس بعد تو اون یک دقیقه تموم میشه یعنی ا ...

اصلا یک ثانیه باشه میدونی چقدر ضرر میکنه و مطمئن باش تو اون یه دقیقه بالای ۵۰۰ نفر همون محصول رو میخرن

خب بخرن منم یکیشون

یکم فکر کنید لطفا وقتی طرف ضرر میکنه چرا باید بیاد بفروشه منظورم اینه که توی اون یه دقیقه هم ۵۰۰ نفر خرید میکنن اون محصول رو و این فقط ۱ محصول از صد تا محصول اینطوری که کل کمپانی ورشکست میشه😂💔