2777
2789
عنوان

اومدم مهمونی خیلی غصه خوردم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 38 پست
با اون همه تلاش خب چرا چیزی نیاوردی؟

گاهی آدم اشتباه تلاش میکنه یا تلاش های خودش رو بی اثر میکنه 

منم درس خوندم در حد ۳ هزار و یا حتی دو هزار و... اما نشد چون روز کنکورم مدیریت نکردم و گند زدم 

رقیبام قبول شدن و من زندگیم بدتر از قبله😐ریلکسم دارم ادامه میدم🤦💔

به زور ادامه میدم اما لبخند میزنم :) كاش معجزه ای بشه کاش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شاید خیلیا نسبت بهم جبهه بگیرن حتی خود تو اما قرص و دارو قرار نیست روانتو تغییر بده نهایتا یکمی بیخیالت کنه ریلکست کنه اما افسردگی رو از بین نمیبره

دیدی ی شخصی مبتلا به بیماری سرطان میشه چقدر قرص و دارو مصرف می‌کنه چقدر رو بدنش تاثیر می‌زاره موهاش می‌ریزه دستشویی رفتن براش سخت میشه براش سوند می‌زارن اما روحیه نداره میبینی تهش میمیره اما یکیو میبینی با همین ویژگی‌ها با روحیه خوبش این بیماری جان گیر و شکست میده 

تا زمانی که خودت نخوای حالت خوب بشه خودت ی حرکتی نزنی نمیشه حالت خوب شه می‌دونم حتی برات سخته حموم بری اما ازت می‌خوام از ی جایی شروع کن هر چقدر سخت و طاقت فرسا اما شروع کن ی لیوان بشور ی آب ب صورتت بزن با خدا حرف بزن آروم آروم شروع کن لطفاً ‌...

اولین کار این اسم کاربریتو عوض کنی بذاری دختر شاد بعد کم کم خوب میشی من خودم دارو میخورم چند ماهه بر ...

تروخدا علائم ت چی بود ک فهمیدی افسردگیو دو قطبی اینا داری منم همش تو خودمم با همه دعوا دارم نمیدونم چمههه

منم غصه ام اینه چون جوونم و این جوری شدچون تلاش کرده بودم برا زندگیم

در مورد کنکور هم با اینکه رتبم اندازه پرستاری شد اما بخاطر بیماریم مجبور شدم از دانشگاه انصراف بدم.💔

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

تروخدا علائم ت چی بود ک فهمیدی افسردگیو دو قطبی اینا داری منم همش تو خودمم با همه دعوا دارم نمیدونم ...

من رفتم روانپزشک تشخیص داد دوقطبی دو شخصیتی بودم مثلا یبار احساس خودکشی یبار احساس شادی کارای عجیب میکردم الان خیلی بهترم ۷۰ درصد 

الهی الهی دنیا برات بسازه الهی الهی دلت به غم نبازه